Foto bij Wat Vinden We Van.....

Oké het gaat als volgt:
Ik, Zandstorm12 noem een keer in de week een paar karakters en dan mogen jullie er onder schrijven wat jullie van dat karakter vinden.
Veel succes!
~ Zandstorm12

Braamklauw:
Zandstorm12
Ik vind hem wel leuk alleen zit het me zo dwars dat hij niet gewoon naar Vuurster was gegaan toen ie in zijn dromen Tijgerklauw ontmoette.
Zandkit
Braamklauw is een moedige kater die het juiste pad gekozen heeft. Ik zou ook niet meteen naar Vuurster stappen als je familie met je wilt samenwerken. Loofpoel deed het ook niet, alleen een muizenbrein zou dat doen.
Spikkelvacht: Ik vind niet zo'n hele kat, maar dat is door de eerzucht die hij vroeger had. Daardoor was ik heel boos. Gelukkig is die nu weg en heb ik een goed beeld van hem. Al is het wel jammer dat Grijsstreep gee, commandant meer is. Maar ja.

Kwiklicht:
Zandstorm12
Ik ben fan van haar!
Zandkit
Ze is net zoals haar moeder vroeger. Alleen een tikkeltje eigenwijzer! Deze brutale kat is samen met Braamklauw ook een van mijn favoriete karakters.

Zandstorm:
Zandstorm12
Mijn lievelingskat!
Zandkit
Vroeger was Zandstorm een zeer leuke kat wegens haar brutale gedrag. Nu is ze natuurlijk ouder en volwassen wat haar naar de achtergrond gestuurd heeft. Dat houdt mij in ieder geval niet tegen om nog Zandkit te heten.

Gaaipoot:
Zandstorm12
Ik vind hem een beetje stom dat ie niet echt respect voor Lichthart heeft en voor Loofpoel

Schruk:
Zandstorm12
Hij is gewoon zo slecht dat hij nog leuk is ook!
Zandkit
Hij is stoer, maar misschien een beetje extreem.

Muisbont:
Megaeraaa:
Muisbont is een van mijn lievelingspersonages omdat ze zo nors en brutaal overkomt, maar eigenlijk is ze ook wel dapper en loyaal.

Zilverstroom:

Vuurster:

Sintelvel



Spikkelvacht: Ik vind haar een prachtige kat. Ze is ook m'n lievelingskat. Ik vond het heel erg toen ze dood ging door die stomme das. Gelukkig is ze gereacarneerd in Sintelpoot. En ik hoop dat ze nog een prachtig 2de leven zal krijgen. Alleen is het wel weird dat haar broer nu haar vader is.


Grijsstreep
Spikkelvacht: Ik vind Grijsstreep een van de leukste katten. Vooral omdat hij Donkerstreep heeft vermoord. Dat was namelijk de kat die ik altijd het meest gehaat heb. Ik vind het wel zielig dat al hij in de SterrenClan is dat hij dan voor Zilverstroom gaat kiezen en Millie dan alleen is.


Tijgerklauw
Spikkelvacht: Eerlijk gezegd vind ik Tijgerklauw een best leuke kat, alleen is zijn eerzucht wat minder. Ik vind hem ook veel leuker dan Braamklauw. En dit is mijn. Lievelingsscene met Tijgerklauw: Dus Tijgerster stond met Braamkit en Taankit te praten en opeens kwam Vuurster uit de struiken en zij zo droog hallo!


Lichthart
Spikkelvacht: Ik vind Lichthart een heel dappere kat omdat ze zo is blijven doorzetten toen ze verminkt was.
Ze heeft veel pijn geleden, maar dat maakte haar sterk en slim.
En dat zal ze altijd zijn!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen