Foto bij De newbie van de maand

Captain_America is één van de nieuwe Q leden op Quizlet! Geef haar maar een warme welkom hier op Quizlet!

Captain_America


Ik ben 19 jaar en een beetje traag van begrip, maar ja dat is typisch iets voor Limburgers hé. Ik ben altijd gelukkig als ik plezier aan het maken ben. Ik vind het super leuk om bekende mensen na te tekenen, ik vind het gewoon leuk om te tekenen. Ik doe aan fitness, ik moet iets aan sport doen, laten we het zo zeggen.
Ik heb Quizlet via een vriendin leren kennen, die een hele tijd heeft zitten te vragen om een account aan te maken. Dit is ook uiteindelijk gebeurt en ik heb er eigenlijk geen spijt van. Ik vind Quizlet eigenlijk wel leuk. Ik vind het leukste om quizzen in te vullen en om zelf dingen te maken.
Ik heb nog geen story gevonden, ik zou ik niet weten waar ik ze moet vinden, waarschijnlijk is het heel eenvoudig. Maar ja ik ken het natuurlijk nog niet zo
goed. Ik heb vooral gedichten gemaakt (klik), ik ga er waarschijnlijk ook nog wel maken. Ik zou misschien ook wel eens een quiz willen maken. Ja ik heb al een paar mensen op Quizlet ontmoet, onder andere Boettgeri, Square en Canis_Lupus.

LANGE LEVE THE CAP


Als jij een nieuw lid bent op Quizlet, dan kun je Dodeka een berichtje sturen.

Reageer (3)

  • Galactica

    Welkom!!!

    8 jaar geleden
  • 160917

    Welkom op Q!

    8 jaar geleden
  • Agree

    JAAA! Anna-Ida! x)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen