Naam: Gabriel (‘Gabi’) Nicolas Yorkwill
Leeftijd: 18
Geslacht: Mannelijk
Uiterlijk: Gabriel heeft heldere blauwe (ijsblauw) ogen die je zowel ijskoud kunnen aankijken als heel vriendelijk kunnen ogen. Hij heeft blond haar dat lichtelijk krult. De jongen is niet heel lang te noemen, zo’n 1.74, maar daar heeft hij geen problemen mee. Hij is wat aan de lichte kant, dit heeft meer mee te maken dat hij niet zo’n grote eter is dan dat het echt door aanleg komt. Zijn huid is niet heel bleek, maar gewoon licht. Hij heeft een effen huid en geen sproeten o.i.d. dus. Hij heeft nog zachte trekken in zijn gezicht die best wel jongensachtig zijn, maar langzamerhand lijken ze wel ietsjes meer mannelijker (dus scherpere kaaklijn) te worden. Hij zou het zelf wel fijn vinden als hij iets van baardhaar o.i.d. krijgt en gewoon wat mannelijker eruit komt te zien want hij wordt nu nog best wel vaak jonger ingeschat dan dat hij is. Gabriel heeft een licht alternatieve en nonchalante kledingstijl. Hij houdt van zwart, comfortabel, versleten kleding en van stoere jackjes, misschien omdat hij zich dan iets mannelijker voelt, en korte stoere laarsjes.







Innerlijk:
Gabriel wordt ook wel vaak Gabi genoemd, als bijnaam. De jongen is best wel chaotisch en totaal niet netjes te noemen. Dat zit ook niet in zijn aard. Hij heeft dan ook een hekel aan opruimen en doet het alleen als het echt nodig is. Hij weet op de een of andere manier zelf altijd wel orde in de chaos te zien en vind dan ook wel dingen terug. Zijn kamer is echter altijd een mess maar hij kan goed in die mess leven.

Gabriel ziet er best wel uit als een onschuldige jongen, vooral met die zachte trekken, maar is dat toch niet helemaal. Hoewel het een lieve en sociale jongen is heeft hij ook wel zijn aparte kanten. Hij voelt zich aangetrokken door apartere mensen, misschien ook wel omdat hij zelf een bipolaire stoornis heeft en hij dan tenminste bij mensen is die dat begrijpen of ook gewoon anders zijn. Hij is soms best wel naïef, dat kan ook aan zijn leeftijd liggen. De jongen vertrouwd mensen echter best wel snel door zijn naïviteit en kan het verschil tussen mensen die goed voor hem zijn en mensen die niet goed voor hem zijn nog niet echt maken. Of het maakt hem gewoon niet zoveel uit. Hij is heel open dus hij gaat met veel verschillende mensen om, maar is nu dus net beland in een groepje foute vrienden die hem pushen om dingen te doen die hij normaal gesproken niet zou doen. Zoals roken, het gebruik van drugs en zelfs het stelen van dingen. Gabi heeft het allemaal niet zo door en het vooral gezellig hebben met zijn vrienden maar veranderd wel lichtelijk door hen. Soms houdt hij dingen meer voor zichzelf omdat die vrienden ook wel stoer zijn en hij heeft niet door dat hij zijn eigen grenzen niet goed kan bepalen.

Hij is best wel gevoelig voor peer pressure en doet die dingen dan ook allemaal en zonder dat hij het weet raakt hij toch beetje bij beetje van het rechte padje af. Hij wil graag gemogen worden en is echt gevoelig voor dingen die in groepen gebeuren. Je kunt Gabi dan ook makkelijk manipuleren, zeker als hij drank op heeft zal hij veel te snel met mensen mee gaan.
Gabi is van zichzelf een lieve jongen die echt interesse heeft in anderen en zeker sociaal te noemen is. Hij is soms rustig, soms druk. Het kan nogal verschillen bij hem, gezien hij een bipolaire stoornis heeft kan hij lange perioden vrij afwezig zijn maar ook gewone korte momentjes daarvan hebben of juist heel druk en enthousiast zijn. Gabi is wel creatief te noemen maar naast het schrijven van verhalen en het maken van dingen, doet hij niet serieus iets daarmee (in de zin van dat hij zijn studie daarvoor kiest) Hij is behulpzaam naar zijn vrienden toe. Met vreemden kan hij ook best een gesprekje maken. Hij geeft veel om goede vrienden en zal ze echt niet in de steek laten, al kan het wel voorkomen dat hij een tikkeltje van ze weggetrokken wordt door de foute vrienden die hij net heeft ontmoet.

Kracht: Vuur, al is hij hier nog niet achter gekomen en zal hij het element helemaal nog niet beheersen.

Overig: Gabriel had al vaker last van stemmingswisselingen (erge up’s en downs) en hoewel hij zelf vond van niet, vond zijn familie dat er iets met hem was en dat hij naar zich moest laten kijken. Na wat gepusht te zijn door zijn ouders heeft hij dat uiteindelijk gedaan en zo is hij sinds een jaar gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Dit houdt in dat hij voor langere tijd depressieve perioden kan hebben, maar ook manische momentjes (heel hyper / opgewekt / hoge up dus). Hoge ups en lage downs dus. Zelf herkent hij zijn manische perioden niet, maar zijn familie is hier meer op gespitst. Hij heeft er wel medicatie voor maar soms neemt hij deze stiekem niet omdat hij er moe van wordt en het volgens hem ook af en toe zijn creativiteit in de weg zit. Dan valt wel te merken dat hij zijn medicatie niet heeft genomen en kan hij dus heel druk zijn of juist heel afwezig. Af en toe gaat het dan ook echt mis. Gabi heeft niet veel ervaring in de liefde. Hij weet niet echt of hij uberhaupt op vrouwen valt, want hij is gewoon nog nooit verliefd geweest.
Gabriel houdt veel van z’n broer en zou hem ook voor geen goud willen missen, gezien ze wel een goede band hebben. Hij verteld echter niet alles aan hem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen