Foto bij Hello Spring

De lente is er weer! Hier is een speciale lente hoofdstuk! Hoe overleef jij de seizoenswisseling?

Hoe overleef jij de seizoenswisseling?

De lente is er weer. In dit speciale hoofdstuk vertellen we je hoe je de seizoenswisseling kan overleven en hoe je het beste het uur vooruit met Pasen kan overleven. Hoe heb jij Pasen overleefd op Quizlet? Dus hier zijn alle tips & video's & tricks om jouw lente door te komen!


Vier de lente met 15 tips!


1. Terrasjes
Als de zon een dagje goed schijnt is het heerlijk om weer eens op een terrasje te pakken. Nu moet je misschien nog een jas aan, maar dat neemt het lentegevoel niet weg.

2. IJsjes
Na een lange schooldag rijd je met je vriendinnen langs de ijswinkel op de hoek van de straat. Als het lekker warm is, is ijs een prima reden om je schoolwerk nog eventjes uit te stellen! Softijs, waterijs… Yummie!

3. Opruiming kledingkast
Spit je kledingkast uit en ga op zoek naar je lentekleding. Bedenk wat je wil houden en wat je meteen weg wil gooien. Het is altijd leuk als je je lente items weer uit de kast kunt halen en zo zie je meteen wat je nog moet aanschaffen. Wat je wegdoet kun je naar een goed doel als de kledingbank doen. Dan heb je ook nog een goede daad verricht! Je kan natuurlijk ook lekker cashen door je items te verkopen op een rommelmarkt of met Koninginnedag. Dan heb je weer geld voor een nieuwe garderobe.

4. Shoppen
En wat daarna komt natuurlijk: shoppen voor nieuwe lentekleren! De nieuwe collecties hangen al in de winkel en het brengt je meteen in de lentestemming. Maar eigenlijk is elk excuus om te winkelen natuurlijk welkom.

5. Relaxen in het park
In plaats van thuis gelijk met een warme kop thee achter de computer te kruipen, besteden we onze tijd liever buiten. En welke plek is hier geschikter voor dan het park? En als de zon zo lekker warm is, vinden we dat gekriebel van het gras helemaal niet zo erg. Geen park in de buurt? De tuin voldoet natuurlijk ook.

6. Afspeellijst
Maak een afspeellijst met de meest zonnige liedjes. Of liedjes die je aan een leuke vakantie of leuke dag op het strand doen denken. Als je die opzet word je meteen vrolijk!

7.Shorts en skirts
Tijdens de wintermaanden was het vaak de kunst om zoveel mogelijk laagjes over elkaar aan te trekken. Inclusief panty's onder je broek en drie paar sokken. In de lente en zomer is het heel wat makkelijker: shorts en hemdjes. En als de zon het eventjes laat afweten vandaag, is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om een panty te dragen onder je minirokje!

8. Zonnebrillen
De zon wordt steeds feller. En om ogen dichtknijpen fashionably te voorkomen is er natuurlijk maar een oplossing: de zonnebril! De aviator-bril blijft hip dit jaar. Voor de meiden die aan iets nieuws en gewaagders toe zijn: probeer eens de cateye-zonnebril. Of een John Lennon waardig rond zonnebrilletje aka de keyhole zonnebril.

9.Bloemenprintjes
Het bloemenprintje is altijd leuk. Maar in de lente is het toch wel het leukst. Kies een fleurige legging of voor de dare-devils een gebloemd jurkje of een broek.

10. Voorjaarsschoonmaak
Veel mensen doen aan het begin van de lente een voorjaarsschoonmaak. Dan ruim je alles op, gooi je dingen weg die je niet meer gebruikt en maak je alles schoon. Als je daarna het raam openzet, voelt alles weer fris en schoon en ben je klaar voor een nieuw seizoen.

11. Vrolijke nagellak
Vrolijke nagellak kan altijd, maar is zeker het leukst als het lekker weer is. Schattige bloemetjes of gewoon een funky kleurtje: nagellak maakt je lente-outfit helemaal af!

12. Boybands
Gezellig in het parkje chillen is toch nog net iets gezelliger met een lekker muziekje op de achtergrond. Boybands zijn hier perfect voor. Een paar tips? 5 Seconds Of Summer,The Vamps, One Direction en The Wanted. Nu kun je echt gaan genieten van het weer!

13. Slippers
Oké , toegeven: het is niet iedere dag even mooi weer. En dus niet iedere dag even praktisch om je slippertjes naar school aan te trekken. Maar het geeft zo’n lekker gevoel om je versgelakte teennagels te zien als je naar beneden kijkt. En zo zien je tenen ook weer eens een beetje zon na deze lange winter.

14. Bruin worden
En de zon heeft natuurlijk nog een voordeel: bruin worden. Een kleurtje in je gezicht kan nooit kwaad. Het geeft net dat gezonde tintje. En dat ziet die neonroze bikini er ook ineens een stuk leuker uit!

15. Zwemmen
En dan bedoel ik natuurlijk niet in het binnenzwembad, maar in het meertje of een buitenzwembad. Of voor de echte diehards misschien zelfs in de zee. Want het buitenzwembad is leuk, maar er gaat toch niets boven in de zon lekker zwemmen en daarna neerploffen op je handdoek.



Video Tips

1. Spring Cleaning + Tips on How to Stay Organized! | Breezylynn08
Klik
BreezyLynn

2. MY EXAM STUDY ROUTINE + Tips For Studying On Spring Break!
Klik
Study With Jess

3. Spring Break Packing Hacks + Tips Every Girl Should Know
Klik
Sarah Belle

4. Spring Cleaning Life Hacks, DIYS & Tips!
Klik
MissMikaylaG

5. 5 Pinterest Spring Cleaning Hacks (Beauty & Fashion)
Klik
prettypolishes


Music Video's


1. Fever - Megan Nicole (Official Lyric Video)
Klik
megannicolesite

2.Ariana Grande - Dangerous Woman
Klik
ArianaGrandeVevo

3.Carly Rae Jepsen - I Really Like You
Klik
CarlyRaeJepsenVEVO

4.The Vamps - Somebody To You ft. Demi Lovato
Klik
TheVampsVEVO

5.Hailee Steinfeld - Love Myself
Klik
HaileeSteinfeldVEVO


Spring Baking


1. Easy + Yummy Spring Treats! DIY Donuts, Ice-cream Cupcakes + Strawberry Lemonade!
Klik
Niki and Gabi

2. Kawaiisweetworld's Spring Time Cake
Klik
DreamWorksTV

3. Spring Baking: Perfect recipe to pull off Rhubarb Pavlova
Klik
CTV News

4. Spring Vegetable Frittata Recipe - How to Make a Baked Frittata
Klik
Food Wishes

5. DIY Spring Delight: Food, Drink + Face Mask
Klik
Michelle Phan






Een mooie terugblik met Pasen.


Pasen

De perfecte gelegenheid om weer eens met je gezin om de tafel te gaan zitten en lekker te gaan ontbijten of paaseieren te gaan zoeken. Hoe was jouw Pasen? Heb jij paaseieren rond het huis gezocht of heb je lekker ontbeten met je familie? Vertel hieronder hoe jouw Pasen was! Vertel aan anderen wat jij hebt gedaan!


Pasen op Quizlet.


Een kleine terugblik op de zoektocht van de paaseieren hier op Quizlet. Ik (Dodeka) heb uiteraard ook mee gedaan. Ik vond de sfeer hartstikke leuk. Iedereen deed gezellig en vol enthousiast mee. Uiteindelijk ging het niet om de 100 credits die de mods hebben toegezegd, maar om het feit dat iedereen het leuk vond om die eieren te zoeken. Iedereen hielp dan ook elkaar en het zoeken ging verder. Sommige paaseieren waren heel sneaky of sommige waren heel makkelijk te vinden. Al met al was het leuk en gezellige boel. We hebben dan ook in totaal 13525 paaseieren gevonden. Wat zijn wij als Quizlet een team en stelletje paashazen!! De winnaars van Paaseieren zoektocht zijn geworden: Junns (68), Troje (68) en JamesPotter (68). Dus geef ze hier ook in deze QMagazine een welverdiende applaus! En natuurlijk een applaus voor jezelf, omdat je mee gedaan hebt! Misschien heb jij voor volgend jaar ook zoveel paaseieren!

En een groot applaus voor de mods die dit hebben georganiseerd en natuurlijk Rutger die het geprogrammeerd heeft!!

Dit is de top 25!



You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming.

Pablo Neruda

Reageer (5)

  • awsten

    Wat een leuke layout! c:

    8 jaar geleden
  • Aserah

    Super gedaan !

    8 jaar geleden
  • Amica

    Wat leuk! Ik krijg al meteen helemaal zin in de lente door de layout en de bloemetjes ^^

    8 jaar geleden
  • Derks

    IJs eten kan altijd, daar hoeft het niet warm weer voor te zijn, hehe

    8 jaar geleden
  • 160917

    Leuk! Ik ga dit later even beter lezen.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen