Foto bij -141-

- Laura -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Laura leeft! Sorry, dat moest eventjes. Natuurlijk leeft ze al de hele tijd, maar ik bedoel nu dat ze steeds meer en meer 'beweegt' en gewoon levendiger wordt in het algemeen. I love it! Al vind ik het uiteraard ook ongelofelijk zielig dat ze zich ten eerste niet alles herinnert (ze weet niet eens wie Victoria is!) en ten tweede dat ze pijnlijke dingen opnieuw moet herbeleven (bijvoorbeeld het overlijden van haar Nana) - maar dat hoort er nu eenmaal bij zeker? Liever dat, dan dat ze dood zou zijn uiteraard. En yes! Ze herinnert zich the burrow en de Weasleys ^^ Uiteraard hoort daar dan ook de geweldige, fantastische Fred Weasley bij! Ik ben heel erg benieuwd wat Dumbledore haar allemaal te vertellen heeft, ik kan dus niet wachten op de volgende deeltjes, Fie!
    Uiteraard kijk ik ook uit naar de komende dramadeeltjes. Jouw dramadeeltjes zijn steeds geweldig! En ik moet toegeven dat elk verhaal toch een goede portie drama nodig heeft!
    Ik vind het langs de ene kant ongelofelijk erg voor Samira, maar langs de andere kant kan ik haar ook compleet niet uitstaan ... Snap je mijn tweespalt? Ze zal waarschijnlijk langs de ene kant gewoon op zij geschoven worden (iets wat niemand verdient), maar langs de andere kant wilt ze iedereen verwoesten (ze heeft een beetje een lelijke persoonlijkheid op dat vlak) ... Snap je me nog?
    Oh en George toch, I love him (uiteraard niet evenveel als ik van Fred hou, maar dat terzijde)! Zo ongelofelijk schattig met Roxanne en ik hoop dat hij inderdaad toch de stap durft te zetten - net zoals Fred dat bij Victoria deed, maar liefst met een iets betere uitkomst ^^ Al ben ik er tamelijk zeker van dat jij daar wel voor zorgt! Ik vraag me trouwens af hoe George gaat reageren op wat er gebeurt is tussen Fred en Victoria (al is er eigenlijk niets gebeurt - dat is het punt net - maar je begrijpt wat ik bedoel).
    Ja, echt je geeft Draco een heel nieuwe dimensie! Hij wordt een zeer interessant en intrigerend personage in jouw verhaal! Net zoals de Weasley twins natuurlijk, niet dat zij even 2D zijn als Draco in Rowlings romans, maar je kan ze nu ook niet 100% 3D noemen. Je geeft ze wat extra. Dat is zalig om te lezen!
    De verschillende POVs zijn geweldig, inderdaad ook omdat je dan één keer in de week wat meer informatie van op (ongeveer) alle vlakken krijgt. Dat je niet vb. pas na twee weken weet hoe verhaallijn x nu uiteindelijk verder gaat - dat zou me teveel spanning bezorgen ;)
    Ik kijk ongelofelijk uit naar het volgende deeltje, Fie!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen