Naam: Celia Camilla Trevoir
Leeftijd: 20
Geslacht: vrouw

Uiterlijk: Celia heeft halflange blonde haren die altijd wel anders lijken te zitten. Haar moeder is kapster dus kan allerlei variaties voor haar in haar haar aanbrengen. Met haar poeder bleke huid, lange benen en slanke taille maar vrouwelijke rondingen is Celia zeker een verschijning. Haar naam geeft het al aan, ze is een elegante jonge vrouw. Celia heeft een aantal moedervlekken in haar gezicht, wat haar moeder jammer vind, want dat maakt haar volgens haar een minder goede huwelijkskandidaat.

FC: Margot Robbie





Innerlijk:

Celia kan heel elegant zijn, wat ze voornamelijk gebruik van maakt als ze in bepaald gezelschap is, maar ook vrij onvrouwelijke dingen doen. Zo houdt de jonge dame stiekem wel van avontuur, paardrijden en klimt ze af en toe ook wel in bomen. Celia is erg lenig en komt zo dus overal weg langs.

Celia heeft zeker humor, maar kan vooral erg goed sarcastisch uit de hoek komen. Ze houdt wel van wat mysterie en is niet blind voor mannelijk schoon. Ze is nogal losjes als het aankomt op seksualiteit. Het maakt haar niet heel veel uit met wie ze in bed beland, ten ergernis van haar familie die wil dat ze zich wat meer als een dame gedraagt en niet dronken met een vreemde in bed beland. Ze heeft echter niet door dat ze door haar gedrag wel eens foute mannen aantrekt. Celia maakt het echter niet zoveel uit. Ze is vrij rustig maar kan af en toe best veel energie hebben. Ze is relaxed en meegaand dus makkelijk in de omgaan. Celia houdt absoluut niet van arrogantie en geroddel. Dit laatste weet ze zeker dat er veel over haar gedaan wordt, haar reputatie als niet-zo-vrouwelijke-vrouw kan immers niet verborgen worden gehouden en ook weet heel de omgeving al met wie ze allemaal het bed heeft gedeeld. Af en toe vind ze dit wel beschamend, want het brengt volgens haar een heel ander beeld naar voren dan wie ze echt is.

Celia is eerlijk en houdt er van als anderen dat ook zijn. Ze kan echter heel goed liegen als het haar uitkomt. Celia houdt van plezier. Ze gaat vaak uit, ook al mag dit niet zo vaak van haar familie. Meestal verzint ze wel een smoesje of neemt ze haar neef mee als ‘chaperone’, maar die dumpt ze dan altijd ergens. Celia houdt van eten, wat haar ook een beetje onvrouwelijk maakt, maar houdt zich altijd in als ze bij anderen is. Als je vrienden met haar bent of bij haar thuis bent kun je echter zien dat ze best wel naar binnen kan werken. Wonder boven wonder blijft ze haar figuur behouden. Celia is een goede vriendin, ze kan goed luisteren en helpt mensen bij hun problemen. Celia kan echter ook bitchy zijn tegen mensen die ze niet mag en dumpt hen ook wel als ze haar niet meer interesseren.

Kracht: Shapeshiften, alleen menselijke uiterlijkheden kan ze veranderen. Ze heeft deze kracht al aardig onder controle, al gebeurt het af en toe nog wel dat er kleine dingetjes misgaan.

Overig:
Celia houdt niet van mensenmassa’s / drukte. Ze heeft het soms nogal gezien met de volgens haar strenge regels die haar ouders haar opleggen. Echter zijn deze regels niet zo streng, maar Celia wil gewoon vrij zijn en realiseert zich niet dat ze als vrouw toch echt eerder in de problemen kan komen dan als man.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen