Foto bij 4 | Pyjamadag in de avond

Ik waardeer jullie bestaan zeer, twaalf mensen die een abo hebben genomen. Ik was er volkomen op voorbereid dat dit een ding zou zijn dat ik vooral voor mijzelf en met wat geluk twee of drie anderen zou schrijven, dus een verviervoudiging van dat aantal overstijgt al mijn wildste dromen. (nerd)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Butterflygirl

    Omg je achrijfstijl is ECHT HELEMA GEWELDIG en dit verhaal ook!!! IK BEN HIET HELRMA WEG VAN HOE KAN IEMAND ZO GOED SCHRIJVEN EN ZO VEEL HUMOR ZO DROOG ERGENS IN VERWERKEN!!!

    6 jaar geleden
  • Stamets

    Squeee! Pyjama party.

    7 jaar geleden
  • Wiarda

    Ik weet niet zeker of Clint nou sarcastisch was of heel serieus over zijn wens dat Thor blijft strippen maar ondanks dat de rest van het hoofdstuk echt puur goud is en dat Bucky heeft onthouden dat Steve drie lessen heeft getekend en dat dat ongelofelijk schattig is, vind ik het idee dat Clint in al zijn heteroseksualiteit nog steeds iets heeft van 'damn bro u fine 100% nice bod compliments to the chef' waardeer ik erg en waarschijnlijk was het gewoon sarcastisch bedoeld maar in mijn hoofd bij dezen dus niet meer

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen