Foto bij QReviewteam interviews

Speciaal voor jullie hebben we hier de interviews met de Review Squad! Zijn jullie ook zo benieuwd?? Lees dan maar snel!

Deze vier dames hebben elkaar geïnterviewd!!





Laleah


Kan je iets over jezelf vertellen?
Nou, ik ben Leah -hier op Quizlet ben ik bekend als Laleah- en ik ben 20 jaar oud en woon in Nederland, waar ik samen woon met mijn ouders, mijn broertje en onze hond Max. Momenteel ben ik bezig met een Paraveterinair (dierenartsassistente) opleiding op het Groenhorst in Barneveld. Verder ben ik al vier jaar actief op Quizlet.

Heb je hobby's? Zo ja, welke?
Vooral schrijven en lezen eigenlijk. Maar ik vind het in de lente en zomer heerlijk om met de hond te gaan hardlopen.
Oh, en series en films kijken natuurlijk. Niets beters dan in de winter met een warme kop thee je favoriete series kijken. ^^

Wat is je favoriete bezigheid op Quizlet?
Vooral schrijven denk ik. Dat doe ik bijna elke dag wel. Mijn lezers weten dat ook wel aan het aantal hoofdstukken dat ik per week activeer haha

Ben jij eerder een lezer of een schrijver?
Een schrijver, maar een schrijver zonder boekenkennis is ook niks, dus lezen doe ik ook erg veel.

Wat ontbreekt er volgens jou nog op Quizlet?
Pff... Lastige.. Wat ik zelf wel echt heel handig zou vinden is als je bij het maken van een back-up van je stories gewoon kan kiezen welke story je een back-up van wil hebben. Zodat je niet een bestand hebt van al je stories, maar dat je gewoon aparte kan hebben. Wat naar mijn idee erg handig en veel overzichtelijker zou zijn! ^^

Wat is je favoriete boek en waarom?
Het geestige leven van Lucy Shaw van Tamsyn Murray. Ik kreeg dit boek toen ik ongeveer 13 was en stiekem is het nog steeds wel mijn favoriete boek, gewoon omdat er zoveel geweldige humor in zit en ik er nog steeds meer kan lachen.

Als je één ding in de wereld kon veranderen, wat dan ook, wat zou dat dan zijn en waarom?
Weer zo'n lastige... Maar dan zou ik toch gaan met een verbod op dierenmishandeling. En dit is natuurlijk erg breed, maar dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen en wanneer ze dat wel doen worden ze meestal aangetekend als gevaarlijk en worden afgemaakt. Voor de mensheid is dat allemaal geregeld, maar voor dieren niet, en ik vind dat bijna net zo erg als kindermishandeling, want beide kunnen niks beginnen tegen hun aanvallers. Maar als ik kleinschalig
iets moest kiezen, dan zou ik voor het hondenfestival in China gaan. Ik ga hier niet veel over vertellen aangezien dit heel erg schadelijk kan zijn en het is misselijkmakend wat daar allemaal gebeurd. Maar we weten dat China honden eet, op dit festival worden de dieren op verschrikkelijke wijzen voor de mensen bereid en dat gebeurd met toch zeker wel vierhonderdduizend honden. Het is een schande dat hier nog niks aan gedaan is, en als er iets was dat ik zou verbieden, dan was het dit wel.

Wat is het grappigste dat je je als kind kan herinneren?
Pff.. Nou van mijn kindertijd kan ik me vrij weinig herinneren, maar ik heb wel herinneringen die mij zijn verteld wat ik heb gedaan en die blijven mij ook altijd bij. Mijn favoriete blijft toch wel met mijn beste vriendinnetje Claire. Ik ken haar al haar hele leven en we hebben behoorlijk veel kattenkwaad uitgehaald toen we klein waren, nou ja, vooral ik ^^ De leukste dat onze moeders hadden verteld was toen ik ongeveer drie was en ik net van de speen af was. Claire was toen 1 jaar oud en sabbelde lekker op die speen. Ik stal, heel sneaky, elke keer als de moeders het niet door hadden (dat dacht ik tenminste) de speen uit haar mond, sabbelde er vijf keer gauw op en propte de speen terug in Claire's mond voordat ze begon te krijsen. En sinds dien probeert zij die actie van mij in te halen door mijn eten van mijn bord te stelen, zonder dat ze haar eigen op heeft. Heeft ze al die jaren gedaan en doet ze nog steeds. ^^

Stel dat je een dag een man kon zijn, wat zou je dan allemaal doen?
Pff... Mannenvrienden maken en uitzoeken hoe anders ze over alles denken dan vrouwen.

Waarom wilde je bij het reviewteam?
Ik kijk ontzettend veel films (en series) en het leek me sowieso erg leuk om iets voor het Magazine te doen, aangezien Quizlet voor mij heel veel betekend en dat wil ik graag laten zien door iets leuks voor Q te doen. Ik vind het ook gewoon interessant om te zien hoe goed je je eigen mening kan uitwerken op papier, zo dat je mensen kan overhalen de film ook te gaan kijken of niet, want in een review kijken mensen daar ook naar. Om ook zo goed op te letten op hoe de film is opgezet en hoe alles verloopt en hoe goed de cast is, dat zijn ook allemaal dingetjes waar je eerder niet echt specifiek op let en dat moet voor en review ook. Dus dat vind ik gewoon wel grappig. ^^

De vragen zijn gemaakt door Sylvie.



Kalisto




Zou je even wat over je zelf willen vertellen? (opleiding, hobby's, leeftijd, ect)
Mijn naam is Sylvie, ik ben 21 jaar en Belg. Ik ben een sociaal iemand die graag plezier maakt. Mensen mogen altijd naar mij toe komen als ze met iets zitten of graag een praatje willen maken over wat dan ook. Ik ben al een aantal jaar afgestudeerd, dus verder is er niks interessants te vertellen i.v.m. opleiding of zo. Mijn hobby's zijn schrijven, gamen, dansen, films en series kijken en lezen.

Hoelang zit je hier nu op Quizlet?
Ik zit al meer dan vier jaar op Quizlet. Op naar de vijf jaar!

Wat is je top 3 favoriete bezigheden op Quizlet?
ORPG'en, stories schrijven en op het forum zitten.

Koekjes of ijsjes?
Oh, dit is moeilijk! Ik ga toch voor ijsjes.

Heb je een favoriete Fandom? Zo ja, welke?
Ik heb er enkele, maar Teen Wolf is toch een van de meest favorieten.

Als je een dier zou zijn, wat zou je dan zijn?
Een hond.

Heb je hier een favoriete Story of Quiz?
Weer een moeilijke vraag, ik kan nooit kiezen. Achievement haar story [COMIC] Last Life is wel een favoriet.

Wat is jou grootste droom?
Mijn grootste droom, goh... Landen en steden bezoeken die ik toch graag gezien wil hebben.

Als je een jaar in een ander land mocht wonen (kosteloos), welke kies je dan?
Euhm... ik denk dat ik dan zou kiezen voor Griekenland.

Waarom wilde je bij het reviewteam?
Het leek me leuk om andere te laten weten wat ik zelf van bepaalde dingen vind. Het is altijd fijn om andere hun mening over bijvoorbeeld een bepaald boek te lezen, dus daarom wilde ik zelf ook reviews schrijven.

De vragen zijn gemaakt door Leah.








HalfBloodPrince


Waarom heb jij je aangemeld voor het reviewteam?
Omdat ik het leuk vind om te schrijven en omdat ik heel veel series en films kijk. Leek me handig voor het team. :Y)

Wil je iets over jezelf vertellen (voor de mensen die je nog niet kennen)?
Nou, ik ben Sharon, beter bekend op Q als HalfBloodPrince. Ik ben 21 jaar oud. Wil je nog iets weten? Bekijk mijn profiel en heb geen angst om een GB’tje of PB’tje achter te laten. Ik bijt niet maar meppen doe ik graag. :P

Wat zijn je hobby's?
Naast Q heb ik nog teveel hobby’s: Ik schrijf, lees, kijk heel veel films en series. Qua films raak ik bijna uitgeput omdat ik het meeste allemaal heb gezien en qua series… Tja, ik volg er meer dan 20 actief. :Y) Verder doe ik aan cosplay en bezoek ik veel conventies en fairs.

Wat is je favoriete boek/serie/film?
Ik heb niet een favoriet maar meerdere en die lijst ga ik niet hier plaatsen hahaha.

Hoe maak jij een review?
Als het gaat om een film of serie, kijk ik eerst naar de serieusheid van de film/serie. Daarop pas ik mijn schrijfstijl aan. Als ik dat heb bepaalt, ga ik wat research doen naar achtergronden en eventuele belangrijke informatie die erbij hoort. Dan ga ik op zoek naar wat leuke quotes en wat afbeeldingen en/of wat videomateriaal. Als ik dat op een rijtje heb, maak ik een leesbare lay-out en ben ik klaar.

Als je een review van iemand anders leest, waar let je dan op?
Ik let er meestal op of het zich makkelijk en vlot leest. Want kom op, als je met dure woorden aan komt zetten in een komedie review, dat werkt niet in mijn ogen.

Hoe bevalt het je in het reviewteam tot nu toe?
Heel goed, al wordt het groepsgesprek nogal gespamt met andere dingen. :P

Wat zou jij nooit willen reviewen?
Ik denk dat dat games zou zijn.

Waarom zou jij dat niet willen reviewen?
Ten eerste omdat dat Sylvies domein is en ten tweede; ik mis al die consuls. Donaties zijn welkom though. xD

Wat is je schoenmaat?
Maat 41-42 in gewone schoenen en maat 43 in hakken. Lach niet! Ik heb gewoon ingewikkelde voeten…

De vragen zijn gemaakt door Kim.







Kelmeckis


Vertel eens in het kort wie je bent.
Ik ben Kim en heb momenteel Kelmeckis als username. De meeste mensen zullen mij waarschijnlijk kennen, vanwege dat mijn reacties op onder andere het forum altijd blauw zijn. 21 lentes jong en soms een beetje vergeetachtig. Mocht iemand nog meer willen weten, mijn gb en pb staan open voor vragen. Het kan wel even duren voor je antwoord krijgt.

Waarom heb jij, je aangemeld voor het reviewteam?
Even heb ik mijn aanmelding terug gezocht voor het reviewteam, want ik was wel benieuwd wat ik daar voor reden had op gegeven. Blijkbaar is de reden nog steeds hetzelfde. Ik heb mij aangemeld, omdat ik al iets langer reviews wilde schrijven en eigenlijk niet zo goed wist van waar ik dat zou kunnen doen. De reviews plaatsen, bedoel ik. Dus toen ik zag dat ze mensen vroegen voor het reviewteam leek mij dat een mooie kans.

Hoe bevalt het je in het reviewteam tot nu toe?
Het bevalt goed. Eigenlijk vind ik het fijnste dat ieder haar eigen ding doet en wij niet per se hoeven samen te werken. Alleen het beslissen wat ik zal reviewen, vind ik wel moeilijk. Net als dat iemand anders mij net voor is met reviewen of eerder iets heeft “geclaimd” om te reviewen. Meestal heb ik echter al snel iets anders wat ik graag wil reviewen.

Wat doe je zoal op Q?
Stories lezen en op het forum kijken en reageren. Soms plaats ik wat in andermans gb, om vervolgens te vergeten om terug te reageren als zij iets in mijn gb schrijven.

Wat zou je doen als je voor een dag Wonderwoman was?
Ik schaam mij diep, maar ik herkende haar alleen van haar naam en ik weet dat ze een superheld(in) is. De laatste keer dat ik van haar hoorde, is toen ik de serie The Big Bang Theory aan het kijken was. Dus ik heb haar even op gezocht via Google.

Ik zou een meeting willen hebben met andere superhelden en sowieso willen proberen om Thor's hamer op te tillen. Daarnaast zou ik andere superhelden willen vangen met de lasso en ze allemaal vragen gaan stellen. Ze kunnen alleen de waarheid vertellen, dus ik denk dat het interessante gesprekken worden. Ik vraag mij alleen af of de lasso het zou houden als The Hulk boos word en dus veranderd.

Heb je huisdieren? Zo ja, laat Q eens wat foto’s zien en vertel over ze.
Een huisdier heb ik, een rode kater genaamd Rex. Hoewel hij vele bijnamen heeft gehad en nog steeds heeft hij er aantal. Hij is ontzettend lief en een echte knuffelkont, hoewel hij onbekenden soms wel eng vind. Ook kan hij tegen plagen, maar je moet niet te ver gaan. Doe je dit wel, dan merk je dat hij een paar scherpe nagels heeft. Hij word dit jaar 14 en begint de laatste tijd meer te slapen. Hij is nog steeds te porren om naar buiten te gaan en gelooft nog altijd dat als het buiten regent, dat hij best naar buiten kan. Overigens denkt hij ook dat als hij aan de voorkant naar buiten is geweest en het daar regent, dat het aan de achterkant droog is en hij wil dan graag aan de achterkant naar buiten. Als wijze van begroeting gaat hij op de grond liggen, om daarna heen en weer te rollen. Dit gebeurt alleen als je echt goed kent. Hij heeft ook een grote voorkeur om aan alles zijn geur af te geven, iets wat niet altijd gewaardeerd word. Ook heeft hij iets met tassen, hij lijkt ze heel interessant te vinden en geeft zijn geur met liefde aan ze af. Een keer heeft hij ook daadwerkelijk een tas op zijn rug gehad, per ongeluk. Iets wat ik zielig en tegelijkertijd hilarisch vond en vind. Er stond bij mij thuis een rugzakje op een kruk en hij was aan het spelen met de bandjes ervan. Een paar minuten later sprong hij in de lucht en hij had het rugzakje om. Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen weet ik nog steeds niet, maar ik heb bijna in mijn broek geplast van het lachen. Daarnaast heeft hij af en toe nog een gekke bui.

Wat doe je op een doodnormale dag. (Quizlet erbuiten gelaten)
Niet zo heel veel, ik heb het nu rustig qua school en werk. Meestal kijk ik nadat ik mij heb gewassen en aangekleed wat ik die dag ga doen. Dat kan van dag tot dag verschillen, hoewel ik sinds kort op dinsdag naar een training ga en dus op die dag naar training ga.

Wat vond jij van de Quizlet Paasactie?
Gek makend, wat paaseitjes niet met je kunnen doen. Dat blije gevoel als ik er een had gevonden, was echt een beetje zoals een kind dat een snoepje krijgt. Het eerste eitje vond ik per toeval en eigenlijk was ik niet van plan om mee te doen. Overigens ben ik er nog steeds van overtuigd dat dit stiekem ook een actie was om Quizlet beter te leren kennen, want ik heb wel wat nieuwe dingen ontdekt en herontdekt.

Nou het is me niet ontkomen dat je nogal wat spelletjes speelt op Facebook, wat speel je daar allemaal?
Wat ik nu actief speel, Dragon City, Landleven en AquaLife. Daarnaast heb ik ook wel eens andere spellen gespeeld, maar die speel ik niet regelmatig. Over Dragon City heb ik laatst een topic gemaakt dus voor iedereen die wil weten wat dat precies is, verwijs ik graag door naar mijn topic.

De vragen zijn gemaakt door Sharon.

Reageer (2)

  • awsten

    Wat een leuke interviews!

    8 jaar geleden
  • Aserah

    Het is een super team !

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen