Sorry mensen school gaat toch voor (helaas) daarom schrijf (typing) ik deze op dinsdag inplaats van op maandag en omdat mijn wiskunde uitviel had ik genoeg tijd
Later deze week donderdag of vrijdag komt het vervolg denk ik iniederige geval voor maandag (dance)

Toen Thomas klaar was met zijn verhaal had Spica de kap van haar mantel helemaal over haar hoofd getrokken en Thomas leek nergens last van te hebben. Spica mompelde iets Gilan die naast haar zat was de enige die hoorde wat ze zei en hij keek haar verbaast aan en schudde zijn hoofd. "Thomas" Spica keek hem aan "kon je niet een ander verhaal verhaal vertellen" Thomas keek haar plagend aan "welke dan, het indianen verhaal soms" Spica keek hem boos aan. Als blikken konden doden was Thomas al minuten lang dood. Gilan schudde nog een keer zijn hoofd en stond op "we moeten morgen weer vroeg op dus laten we maar gaan slapen Will knikte ook en stond op uiteindelijk stonden Spica en Thomas ook op.

9 dagen later
Thomas stond op wacht hij probeerde wakker te blijven de laatste had hij al veel geleerd van de grijze jagers. En hij vond Gilan steeds aardiger maar Will, daar was hij nog altijd een beetje bang voor. Hij schrok op hij was weer bijna ingedommeld maar door het geluid van een brekend takje was hij wakker geworden toen hij richting het geluid keek zag hij schaduwen en niet alleen op de plek waar hij het geluid had gehoord om hen heen stonden allemaal zwarte figuren. Zo snel als Thomas kon kroop hij naar de rest en maakte ze wakker. Die pakten meteen hun wapens maar bleven liggen en Will gebaarde naar Thomas om ook te gaan liggen aan Spica vroeg hij "waarom gaan we liggen" Spica keek hem aan "zodat ze denken dat wij nog slapen zo zijn we ze een stap voor" Thomas knikte begrijpend. Toen de schaduwen dichter bij hen stonden trokken ze hu wapens en sprongen op het groepje dat nog steeds op de gron lag af. Maar die sprongen op en vochten terug. Net zoals een paar weken geleden waren de mannen van Greg met te veel voor de vrienden en moesten ze zich terug trekken na een halve minuut had Will een bres in de cirkel van soldaten geslagen en konden ze het bos in ontsnappen na 10 minuten rennen hielden ze halt. Thomas die niet getraind was stond te hijgen maar Will en Gilan hadden er geen last van. Thomas steunde op zijn knieën om op adem te komen. "Spica ik wed dat als we weer een wedstrijdje zouden houden dat jij dik zou winnen" Thomas keek op toen hij geen antwoord kreeg en zag dat Spica helemaal niet bij hen stond "ehh Gilan, Will" Gilan en Will die aan het bespreken waren wat ze nu zouden moeten gaan doen keken op. "Waar is Spica"? Gilan en Will keken om zich heen Will was de eerste die in beweging kwam hij liep terug richting het kamp. Thomas en Gilan volgde hem "waarom gaan we terug naar het kamp, Will"? "Als Spica gevangen zit moeten we dat weten om voorzorgsmaatregelen te nemen en om haar te bevrijden en als ze ons kwijtgeraakt is dan is ze slim genoeg om te weten dat wij haar daar gaan zoeken" Thomas begon nu echt bang te worden "denk je echt dat ze haar gevangen hebben genomen" vroeg hij met een klein stemmetje. Will zuchtte "persoonlijk lijkt me dat het logischste"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen