Wat vind jij zo leuk aan the 100?
Heb je even? Haha. Al vanaf de eerste aflevering ben ik fan van the 100, omdat het een serie apart van andere series is. Het is niet cliché en dat maakt het zo anders. Ik vind het leuk dat er zoveel verschillende personages in voorkomen en allemaal hun eigen verhaal hebben. Hoe ze in de gevangenis terecht zijn gekomen en hoe hun verleden is geweest voor ze naar de aarde werden gezonden. Ook vind ik het heel gaaf hoe de personages hun karakters gaan ontwikkelen wanneer ze op de aarde terecht komen. Eerst zijn ze allemaal onzekere jongeren, maar toch ontwikkelen ze een eigen karakter en worden ze gevormd tot hun ware "ik".
Wat ik ook erg leuk vind aan de serie, is dat je nooit weet wat er gaat gebeuren. Je komt telkens weer voor verassingen te staan, waar ik soms wel eens een traantje van weg moet pinken hoor.

Hoe heb jij the 100 leren kennen?
Hoe ik het heb leren kennen? Wow, dat weet ik niet meer... Volgens mij keek ik op internet naar nieuwe series en kwam ik uit op een site met series van 2014 (wat niet nieuw is, maar goed) en toen stond er ineens "The 100". Toen ik er op klikte en de beschrijving las, was ik meteen helemaal overtuigd en toen ik de eerste aflevering keek was ik meteen fan. Dit keek ik echter wel via een site waar je series kunt kijken, dus toen nog niet officieel via de CW, hahah.

Welk personage lijkt het meest op jou en waarom?
Oh pff. Ik denk dat ik op John (Murphy) lijk. Dan echter niet het moordende gedeelte, al heb ik soms echt de neiging moordplannen ook echt uit te voeren op bepaalde mensen, maar meer het alleen willen zijn en een sterke eigen wil hebben. Ik ben ook snel pissig en kan dan ook wel eens een klap uitdelen, wat John ook erg snel kan doen (vooral in seizoen 1). Dus ja, John it is.

Heb je ooit een secret crush gehad op een van de personages?
Zo heel secret is het niet denk ik. Ik heb vooral in het begin van de serie een hele erge crush op Jasper gehad(waar ik ook een schilderij van heb gemaakt. Zie foto), maar, dit is naarmate de seizoenen vorderde, heel erg verminderd. Nu begin ik nogal een crush te krijgen op John. Oops.

Wat is je favoriete the 100 fanfictie?
Hoewel ik niet heel veel fanficties lees, heb ik toch wel één echte favoriet. Het is een Jonty (Jasper x Monty) fanfictie. Click. Wel 1 tip; Het bevat spoilers van het tweede seizoen, dus als je nog gaat beginnen met de serie, of nog niet bij dit seizoen bent, zou ik niet gaan lezen. Tenzij je gewoon heel erg nieuwsgierig bent, dan kun je gewoon lezen. Ik hou je niet tegen.

Heb jij weleens spullen gekocht die iets met the 100 te maken hebben?

Ja! Ik heb een t-shirt gekocht! Hieronder een al wat oudere foto.



Wil je hem zelf ook hebben? Klik dan hier, je zult geen spijt krijgen!

Ook heb ik alle drie de boeken (De 100, dag 21 en thuis) in mijn bezit, waarvan ik de laatste ook in het Engels heb (Homecoming). Ik ben al druk bezig in het derde Nederlandse boek. Daarnaast heb ik ook nog de dvd-box van seizoen 1 en zit ik te wachten op de andere twee als die uitkomen. Ik ben er als eerste bij!

Hebben andere mensen weleens een mening over jouw fan(girl)-kriebels? Wat vind je daar van?

Veel mensen weten niet eens waar ik het over heb als ik over the 100 begin. Dit vind ik erg jammer, want het is wel echt een serie waar ik met andere mensen over wil praten. Ondanks dat krijg ik wel eens te horen dat ik mijn mond niet kan houden over the 100 en dan vooral over bepaalde personages. Dit vind ik natuurlijk niet echt leuk, maar ja, wat doe ik eraan?
Ik heb wel een aantal mensen fan weten te maken en daar ben ik heel trots op :Y)

Ben jij ook ergens fan van? Laat hier dan een berichtje achter en vermeld erbij waar je fan van bent. (:

Reageer (3)

  • Cliffaconda

    Ik had wel eens van The 100 gehoord, maar het lijkt me wel interessant (: Ik ga het zeker eens opzoeken ^^

    Als jullie nog een fangirl zoeken, vinden jullie hier een supergrote fan van de pop/punk band Fall Out Boy ^^ <3

    8 jaar geleden
  • Derks

    Leuk! Ik ken the 100 niet, maar 't klinkt wel interessant!

    mochten jullie nog een overobsessed fangirl van de musical Wicked zoeken, here I am

    8 jaar geleden
  • 160917

    The 100 <3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen