In dit hoofdstuk vindt er een offering plaats.

Ze liep de hele school door opzoek naar de jongen. Daar was hij.. Hij zat op een bankje met zijn vrienden. Ze wist wat ze moest doen.. Ze moest hem offeren. Anna liep naar hem toe. “Hey, kan je even meekomen?” “Uhm, oké” Antwoordde de jongen. De jongen liep met Anna mee. Anna moest naar de bezemkast aangezien dat de perfecte
plek was om iemand te offeren. Eenmaal aangekomen bij de bezemkast vroeg de jongen af wat ze gingen doen. Hij wou het vragen maar Anna keek hem heel boos aan. “Laten we hier naar binnen gaan.” Zei Anna. Ze liepen de bezemkast binnen en de jongen schrok zich dood. Alles was rood met zwart geverfd, en er was een satanistische ster op de grond, met kaarsen bij de punten. Ook was er een geit in het midden. De jongen vond het eng, maar ook spannend, wat wou Anna doen? Opeens voelde de jongen een steek in zijn been. De jongen viel op de grond. Anna begon Latijnse woorden uit te spreken, en de jongen schreeuwde om hulp. “Hou je bek niemand kan je horen.” Na een paar minuten stopte het schreeuwen. De jongen was dood. Anna’s missie was geslaagd. Dit moest ze delen op twitter.
Net iemand geofferd! #Hailsatan #lol #blessed
Anna liep de bezemkast uit en ging weer naar haar les. De les was saai. Opeens kwam de conrector binnen. “Kinderen, er is net iemand geofferd in de bezemkast. Wie heeft dat gedaan? Wij hebben camerabeelden, als je het hebt gedaan moet je nu opstaan of je wordt gearresteerd”
Anna had nu 2 opties, ze kon niks doen óf haar mening verdedigen. Ze ging voor het tweede. “Ik was het” Iedereen keek geschokt naar Anna. “Ja, wat?” Vroeg Anna. “Oké jongedame, wij gaan NU naar het politiebureau!” “Nee. Ik deed wat ik vond dat goed was. Hij pest mij, hij ging niet naar Amerika. Ik vroeg aan iemand wat ik moest doen, en zij zeiden dat ik hem moest offeren wat ik heb gedaan. Ik heb de wereld geholpen, er is nu een pester minder.” “Ohh, oké. Nee, maar nu snap ik het, sorry voor het ongemak.” “Het is oké, ik vergeef je.” De conrector liep weer de klas uit.
Na school besloot Anna naar de Ikea te gaan. Ze wou graag gaan slapen dus ging ze naar de beddenafdeling. Daar zag ze een man, hij lag op het bed, en hij praatte tegen een kussen. “Gaat het goed” “Hey ik ben Zayn.” “Dat was niet mijn vraag maar oke, hey Zayn” “Ik haat one direction” “Goed verhaal” Zayn was niet zoals normale jongens, hij was gevoelig. Anna keek naar Zayn, en wist op dat moment, dit is de man waar ik kinderen van ga krijgen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen