Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • KvotheEdemaRuh

    whahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhhh ze is ontvoerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    7 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Als Cassi na een half uur nog niet terug is, begin ik me zorgen te maken. Ik zit hier maar een beetje alleen in de kleedkamers niets te toen. Te wachten.

    Fayline, ga haar zoeken! MISSCHIEN BEN JE NOG NIET TE LAAT MISSCHIEN KUN JE HAAR NOG VINDEN GA HAAR ZOEKEN MISSCHIEN... MISSCHIEN...

    Ze heeft vast haar mobiel uitgezet voor de wedstrijd, of ze negeert me gewoon.

    Nou kinders, wat leren wie hier van? Juist, neem altijd een mobiel mee voor als je misschien ontvoert wordt door een wanhopig team die goed wil zijn! Je ziet het, het kan zomaar gebeuren!

    "Waar is Cassi? Zit ze al in de bus?"

    Nee na de overwinning sprint ze meteen naar de bus zodat ze het niet hoeft te vieren
    Tsss redeneer eens logisch Jude!

    Zou kunnen. Haar tas staat nog hier, maar dat kan ook gewoon zijn omdat ze geen zin heeft om hem zelf te dragen, en ze hoopt dat ik het dan voor haar doe."

    Maar Cassiane kind... WAT EEN GEWELDIG IDEE voortaan laat ik mijn tas bij elke les staan zodat andere mensen hem moeten komen brengen :Y)
    Maar ehmm, dus waar was ik gebleven...? Juist ja inderdaad FAYLINE GA JE ZUS ZOEKEN

    Jude grinnikt. "Dat is eigenlijk best slim."

    Nee precies hier moet ik het dan ook mee eens zijn, al vergeeft dit zijn onlogische logica niet

    Ik knik en grijns. "Ja, eigenlijk wel. Jammer voor haar dat ik er niet in trap. Ze mag fijn met haar eigen spullen gaan slepen."

    Nou zeg dat is ook onaardig... pff

    Jude lacht. "Geef maar hier. Ik doe het wel. Jij kunt moeilijk met twee tassen gaan slepen en mijn tas ligt toch al in de bus."

    Charmant hoor *rolt met haar ogen*

    "Zou er iets gebeurd zijn, denk je?"

    Kijk Kazemaru Nathan redeneert tenminste wel in logica! Daar kan Kidou Jude nog wat van leren!

    "Welnee, ze is gewoon gaan voetballen en de tijd vergeten. Wat anders? Cassi kan volgens mij prima voor zichzelf zorgen. Er is echt geen reden om je zorgen te maken." Zegt Jude.

    JUDE JIJ STOMME IDIOOT, AJDJFAKFJLAFÇNMMNN JE KENT DAT KIND NIET EENS GA NOU NIET OORDELEN TERWIJL JE DAT KIND NIET KENT

    "Maar stel nou dat er wel iets gebeurd is! Heb je haar al geprobeerd te bellen?"

    We zijn je allemaal dankbaar voor je logische logica en laat Jude maar met zijn onlogische volgens hem logische logica maar hoor Nathan

    "Nee, nog niet." Zeg ik. "Maar ze ontvangt mijn berichtjes ook niet. Grote kans dat ze haar telefoon uit heeft staan. Ze heeft hem vast uitgezet voor de wedstrijd en is nu ergens aan het trainen." Ik hoop trouwens wel dat ze een beetje uitkijkt. Die enkel zag er niet goed uit. Helemaal niet goed, zelfs...

    Fayline ik mag je maar dit... nee GA HAAR ZOEKEN VERDORIE

    "Wacht even! Keer om! Stop de bus! We moeten terug!" Schreeuwt Willy. "Ik ben een van mijn stripboeken vergeten!"

    JA WILLY HELD LAAT FAYLINE NOG EVEN ZOEKEN NAAR CASSIANE

    "Wacht!" Zeg ik. "Ik ga wel mee." Ik sta op. Jude en Nathan kijken me verbaasd aan, alsof ik gestoord ben dat ik met Willy meega - en wat dat betreft hebben ze eigenlijk wel een punt. "Ik wil even kijken of ik Cassi hier ergens kan vinden. Dan kan jij ook weer normaal ademhalen, Nathan." Dan spring ik de bus uit en ten achter Willy aan.

    JA FAYLINE GA HAAR ZOEKEN JA JA YES IK BEN TROTS

    "Dat, en door mijn geweldige strategieën, geweldige kennis over het Voetbal Frontier Toernooi en door de emotionele steun die ik het team altijd geef." Antwoordt hij, duidelijk overtuigd van zijn eigen woorden.

    Die arrogantie echt dodelijk irritant gewoon, waarom is hij niet ontvoerd? Nee ik bedoel Cassiane is véél leuker, nu snap ik jullie logica ook niet meer hoor Sam en Ilse! De leukste personages laten ontvoeren is gewoon sadistisch genieten van andermans frustraties en... en... *schudt haar hoofd afkeurend*

    Hij is het grote genie hier.

    MET ONLOGISCHE LOGICA WAAROM SNAPT NIEMAND DAT?

    Ten derde: volgens mij zou het hele team veel liever hebben dat hij die 'emotionele steun gewoon thuis voor de televisie gaf in plaats van op de bank naast het veld.

    Tss nee nou nu was er tenminste nog de optie dat hij ontvoerd werd in plaats van de wel nuttige Cassiane

    Zij zijn de echte helden binnen het team.

    Maar Cassiane was sowieso al een held want ze is een Godin dus ja


    Ik loop naar het glimmende voorwerp toe en raak het op. Ik wist het wel, ik herkende het. Een medaillon in de vorm van een kompas. Ik maak het open en lees de inscriptie. Geen twijfel mogelijk: dit is Cassi's medaillon. Ze zou het nooit laten slingeren. Er is hier iets goed mis.

    *schraapt haar keel*

    NOOOO, ZIE JE WEL JUDE ER IS IETS MIS DIT IS NIET GOED MAAR TEAM VOETBALLENDE JONGENS MET SUPERKRACHTEN EN AWESOME MEISJES KOMEN HAAR REDDEN *haalt haar onzichtbare spandoeken weer tevoorschijn*

    7 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    Vervang Willy voor Shawn :Y)

    7 jaar geleden
  • Kyonakoenen

    Spannend

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen