Hallo,
Ik ben heel lang weg geweest en ik snap volledig als je dit verhaal niet meer wilt lezen.
Voor de mensen die dit wel willen maak ik nu een recap zodat je niet percé heel het verhaal opnieuw moet lezen. (:
Natuurlijk mag je dat wel doen :p


Algemeen: Eerst en vooral speelt het verhaal zich af in jaar 6. Jazz (hoofdpersonage) zit in jaar 5 maar Harry Potter zit in jaar 6 dus we zijn aan de boek waar de verdwijnkast gemaakt word, waar Slughorn de professor van toverdranken is en Snape de verweer tegen de zwarte kunsten leerkracht. En ook het boek waar ons geliefde schoolhoofd in sterft;

Jazz: is het hoofdpersonage, weet niet wie haar ouders zijn, is een weerwolf maar kan ook uit eigen wil veranderen in een weerwolf. Ze is samen met Alex en Draco heeft gevoelens voor haar

Draco: Is de kast aan het maken en is dus dubbel gefrustreerd. Jazz die niet naar hem wil luisteren en de opdracht van Voldi die maar niet wil lukken.

Alex: De asshole van het verhaal. (De persoon die ik er voor gebruik noemt trouwens Kellin Quinn en is in het echt een geweldig lieve zanger en I love him) maar in ieder geval in dit verhaal is het een zak die manipuleerd en die een opdracht heeft gekregen van Snape. Deze voert hij uit in de hoop ooit een deatheater te worden.

Andy(Slytherin) en Ashling(Gryfoendor): Humagussen. (dieren die in mensen veranderen. Het zijn twee labradors) ze zijn de vrienden van Jaz en het is een koppel.

Coyote (Ace), Cloé en Nina: zijn vriendinnen uit Huflepuff. Vooral Coyote, de andere twee vertrouwen haar nog niet echt.

Previously in this story:
Fred en George zijn haar komen ontvoeren uit het huis van haar adoptie gezin (Clara, Josh en Jasper) en ze gaat nu mee naar het Nest. Alex gaat er natuurlijk niet blij mee zijn moest hij hier achter komen. Hiervoor heeft Jazz een hele tijd geleden een klap in haar gezicht gekregen.

Als ik nog iemand of iets vergeten ben laat het me dan weten!! Ik beantwoord alle vragen ^^
Ik begin nu meteen aan een nieuw hoofdstuk dus je kan er zeker van zijn dat dit verhaal vanaf vandaag wordt hervat ^^
Heb er enorm veel zin in!!!!


(Listening to the hate me album of Escape The Fate)

Reageer (2)

  • xxJennyxx

    Ik ga het zeker lezen!

    8 jaar geleden
  • Assietje

    Alsof we dit verhaal ooit zouden kunnen vergeten!!

    Ik kijk uit naar een nieuw stukje!! Al kan ik het misschien niet meer vandaag lezen, maaaaar dan morgen zeker wel!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen