Foto bij **012**

Gina Michaels

Harry kijkt me glimlachend aan als ik de deur open doe. “Hallo schoonheid.”
Schoonheid nog wel. “Ik heb anders geen make up op of zo?” Ik kijk zelfs omlaag naar mijn outfit. Een simpele legging met een lange en wijde shirt erop.
Hij lacht echter. “Zo lang ben ik niet weg geweest?” Zelf trekt hij zijn jas uit en hangt die op aan de kapstok. “Wat denk je dan ervan dat we samen koken,” stelt hij voor. “Heb je zin om vanavond naar de club te gaan? Ik wil je voorstellen aan mijn vrienden. Je kent Liam en Louis maar ik heb nog twee beste vrienden, die ik op dagelijkse basis zie. Ook dat ik met hun samenwerk dus mijn vrienden zijn ook mijn collega's.”
Ik knik erdoor. “Hoewel ik best naar de club wil, heb ik niet zoveel geld meer en ik wil niet aan de rest komen want dat is voor mijn rekeningen.” Dat het alweer zondag is.
“Geeft toch niet, dan trakteer ik. Ik heb wel wat extra. Ik wil je ook echt aan de anderen voorstellen,” gaat Harry verder.
In de keuken schenk ik wat te drinken in voor ons beiden. “Je wilt me echt aan je vrienden voorstellen, is het niet?”
Nu is het aan hem om te knikken. “Ja, we hebben nu echt een relatie en volgend weekend elkaars familie. Ik wil je aan mijn vrienden voorstellen. Dus vanavond naar Funky Buddha en dan leer je Zayn kennen.” Hij bewijst het nog eens extra door zijn armen om me heen te leggen en kust hij me.
Waardoor ik de vlinders in mijn buik voel. “Hoe groot is je vriendenkring,” wil ik weten en krijg ik een lieve kus op mijn voorhoofd. “En niet te laat vanavond. Ik moet morgen weer gewoon werken.”
“Eerst de andere twee en daarna de anderen, die ik soms zie. Momenteel pak ik elk moment om hier bij jou te zijn,” grijnst hij.
Kort ga ik op mijn tenen staan om hem een kus te geven. “Waarom moet je nou zo lang zijn,” mompel ik wat.
“Ah, je hebt een mooie lengte want weet je ook waarom,” vraagt hij mij en trekt hij mij tegen zich aan.
Ik schud mijn hoofd naar hem.
Harry legt mijn hoofd tegen zijn borstkas. “Eén, ik kan je op deze manier altijd knuffelen en je geur ruiken. Lekkere geur van shampoo. Twee, op deze manier kun je mijn hart horen, die alleen voor jou slaat. Ik hou van je, Gina,” vertelt hij met zijn lippen tegen mijn voorhoofd.
Door zijn lieve woorden, slaat mijn hart een hartslag over. Alsof ik niet nog meer verliefder kan worden op hem. “Ik hou ook van jou, Harry,” fluister ik en til ik mijn hoofd op naar hem.
“Je doet zoveel met me zonder dat je het weet, lieverd. Jij bent een van de belangrijkste in mijn leven. Eigenlijk wil ik jou bedanken want je houd van wie ik ben, door jou sta ik met mijn voeten op de grond terwijl mijn hoofd in de wolken zit.” Twee zachtgroene ogen kijken me met een blik aan, die ik herken.
Even sla ik wat verlegen en glimlachend mijn ogen omlaag. Meer in verlegenheid gebracht door zijn woorden. “Harry, ik ken je al een tijdje en we hebben nu ook echt een relatie. Juist nu moet ik je wat vertellen voordat het te lang duurt of...”
“Gina, wat het ook mag zijn, neem je tijd. We hoeven niks te overhaasten,” onderbreekt hij me kort.
Maar ik schud mijn hoofd. “Het heeft met mijn verleden te maken,” begin ik wat zenuwachtig. “Ik heb je al verteld dat drie jaar geleden mijn vriendje gewoon verdween. Het is de manier waarop want ik had toen een half jaar wat met hem...” Zelf stop ik even om een slok te nemen. “Het punt is dat ik het bed gedeeld heb met hem en de dag erna verdween hij voor me. Ik heb nooit meer wat gehoord.” Eindelijk heb ik het Harry verteld maar durf ik hem niet aan te kijken. “Juist daarom durf ik nog niet gelijk toe te geven aan mezelf. Ooit wil ik wel wat verder maar ik...” Met mijn ogen dicht, bevochtig ik mijn lippen voor ik vervolg. “Ik ben juist bang dat het weer opnieuw gebeurd. Bang dat als we het bed delen, dat je dan verdwijn...
“Gina.” Harry tilt mijn hoofd op en daarmee ook een verdwaalde traan van mijn wang veegt. “Lieve, lieve Gina, dat zou ik je nooit aan willen doen. Dat zou ik niet eens kunnen.” Zijn ogen staan wat boos en verdrietig. “Dan is die jongen een idiote gek om jou zo in de steek te laten. Je betekend juist zoveel voor me dat het soms mij wat beangstigd en daarom heb ik geen haast om met je naar bed te gaan. Ik zal op je wachten, en dank je wel, dat je me dit verteld. Het is te zien dat het je veel doet.”
Nu knik ik en sta ik het toe dat hij me in zijn armen trekt. “Dank je wel dat je zoveel begrip hebt voor me.” Ik glimlach wat flauw.
Een schittering is te zien in zijn groene ogen, die eveneens geduldig staan en met een belofte erin. “Ik meen het, lieverd, wat ik voor jou voel, gaat ook mij te boven. En hoewel ik weet wat ik mis, zal ik me nooit opdringen. Dat nooit in mijn leven.”

Dit is weer eens wat anders, glimlach ik bij mezelf. Samen in de keuken en geniet ik er van. Zelf snij ik de groente terwijl Harry met het vlees bezig is. Een gezellige chaos en staan de aardappels al op het vuur. Net als het vlees. Wat een biefstuk is geworden. Juist dan krijg ik een kus op mijn kruin en ben ik net klaar.
“Dit wil ik vaker doen,” hoor ik hem zeggen. “Het is leuk en gezellig om samen in de keuken te staan.”
Wat ik met hem eens ben. De muziek staat zachtjes aan en is te horen op de achtergrond. “De groenten zijn klaar. Ik zal wel de tafel dekken.” De plank met de groenten geef ik aan hem.
Hij lacht even. “Is goed, ik denk dat we over tien minuten wel aan tafel zitten.”
Ik pak een paar borden en bestek om de tafel te dekken. “Tien minuten?”
“Zoiets, waarschijnlijk minder,” zegt hij met een grijns. “Heb je ook kaarsen?”
Ik schiet in de lach. “Heb ik wel maar die steek ik pas aan als ik er bij blijf. Luna is en blijft nieuwsgierig. Ze zit niet voor niks daar naar ons te kijken,” wijs ik naar het hoge plekje dichtbij de keuken, die ons vanaf daar in de gaten houdt. “Bijna alsof ze al overweegt wanneer ze het beste kan proberen om wat eten weg te jatten.”
“Ja, het is een lieverd met een wat ondeugend karakter. Hé, kleintje.” Hij loopt naar de poes en aait haar. Net als dat ze kort miauwt als ze kleintje hoort. “Dat is en blijft lachwekkend hoe ze erop reageert.”

Na het eten zijn we naar de bank verhuisd en lig ik in zijn armen met een glas wijn erbij en de open haard aan.
“Dus als alles goed gaat, ontmoet ik morgen een vriend van je. Zayn? De naam klinkt al buitenlands, wat is zijn afkomst?” Ik kijk omhoog en voel ik het dat hij met mijn haren speelt.
Een glimlach ligt om zijn lippen. “Zelf is hij Brits maar met Pakistaans bloed,” antwoordt Harry.
Door het licht zijn zijn groene ogen lichter. “Wat kan ik verwachten morgen van hem? Moet ik ergens rekening mee houden?”
Hij schudt zijn hoofd. “Nee, gewoon jezelf zijn, dat is waar ik op gevallen ben, lieverd. Je mag van mij ook gewoon een broek aantrekken...”
“Een short, oké,” grinnik ik en gaan zijn vingers door mijn haren. “Daar moet je mee oppassen. Ik kan zo in slaap vallen.” Het is absoluut een heerlijk gevoel.
Een afkeurend geluidje is te horen. “Lieve schat, ik mag dan wat beloofd hebben maar dan maak je het me wel moeilijk.” Hij buigt zijn hoofd omlaag. “Ik droom nu af en toe al over je en dat jij je benen om mijn middel slaat,” fluistert hij. “Als ik je dan ook nog eens in een short, rok of jurk zie.”
Meer zegt hij niet maar de blik in zijn ogen, verteld mij genoeg. “Meestal trek ik wel iets leuks aan als ik uit ga.”
Dan trekt Harry een wenkbrauw op. “Als jij een short aan trekt, doe ik van mijn shirt maar een paar knoopjes open. Eens zien of jij dan van mij af kan blijven.”
Daardoor bijt ik op mijn lip. Ik weet dat ik dan getrakteerd word op zijn borst waar twee zwaluwen op staan en zijn buik met een vlinder. “Oké, ik zal in ieder geval iets nemen dat genoeg bedekt en niet al te kort is, hoe klinkt dat,” wil ik weten.
Hij lacht nu. “Veel beter, en dan zal ik mijn shirt normaal dicht doen. Maar wel dat ik de bovenste twee knoopjes los laat,” geeft hij aan.
“Harry.” Ik ga nu rechtop zitten en legt hij mijn benen over de zijne. “Ik snap dat je niet aan wilt dringen maar zou je ook een nachtje naast me kunnen overleven?”
Het volgende moment zit ik bij hem op schoot. “Wil je toch dat ik naast je lig?”
Ik sla mijn armen om zijn nek. “Ja, en gewoon dit is voor mij al genoeg. Om dan te kunnen knuffelen.” Voorzichtig kijk ik hem aan.
“Weet je wat,” glimlacht hij en kust hij me. “We zullen zien hoe het vannacht gaat. Anders blijft het bij de komende nacht en ga ik daarna rond een normale tijd naar huis. Hoe slaap jij, lieverd?”
Mijn hoofd op zijn schouder leggend, zucht ik kort en tevreden. “In een short met een topje,” reageer ik. “En jij?”
Harry stoot een kort lachje uit. “Normaal naakt maar voor jou hou ik mijn boxershort wel aan,” beloofd hij me dan en met een kus.
“Ik kan je niet genoeg bedanken hiervoor...”
“Wil je daarmee ophouden.” Hij laat me niet uitpraten. “Ik zou jou juist moeten bedanken. Hier zo bij jou kan ik mezelf zijn en dat betekend juist heel veel voor me. Veel meer dan je zelf denkt. Door jou sta ik met beide benen op de grond. De leuke gesprekken die we soms hebben tot diep in de nacht. Bij jou voel ik me een normale man, die een leuke, lieve vriendin heeft.”
Ergens krijg ik het idee dat hij straks nog het onderwerp samenwonen aan wilt snijden. “Harry, lieverd...”
Hij schudt zijn hoofd. “Ik meen het echt en elk woord.” Licht strijkt hij een lok achter mijn oor. “Ik hou van je en ik wil je niet kwijt. Na vannacht, zullen we weten of ik soms een nachtje kan blijven slapen.” Opnieuw dat hij me wat verlegen krijgt met zijn woorden.

Reageer (3)

  • Tomlinsbear

    Ik voel Niall drama aankomen, nooit geweten dat dat schatje zoveel drama zou kunnen veroorzaken

    8 jaar geleden
  • CaptainChaos0

    Jaa ik ben ook reuze benieuwd naar het stukje waar ze Niall weer ziet.. En harry wat ben je toch een schatje<3

    8 jaar geleden
  • Malikx

    Wat zou er gebeuren als ze niall terug ziet? Maar harry je bent echt zo'n lieverdje! Cuties all the love

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen