Foto bij Hoofdstuk 45

(Alex pov)

Ik merk dat er iets vreemd aan de hand is met Jazz. Hoe vaak ook vraag of alles oke is, ze antwoordt steeds positief. Natuurlijk weet ik dat ze liegt, ik zie het in haar prachtige ogen. Wacht, prachtig,...
"Jazz, heb je zin om mee te gaan naar het verboden bos? Ik heb een verassing voor je." Vraag ik haar wanneer we voor de derde dag op Hogwarts terug zijn.
"Ik heb niet echt zo'n goede herinneringen aan het verboden bos." Zegt ze met een zuinige glimlach.
"Maak je maar geen zorgen. Ik zal daar verandering in brengen. Daar mag je zeker van zijn." Antwoord ik met een zelfingenomen grijns op mijn gezicht.
"Oke, je hebt me overtuigt, maar als het niet leuk is dan heb je veel goed te maken met me." Zegt ze waarna ze me een speelse duw geeft. Kriebels woelen door mijn buik en ik vind het verschrikkelijk. Ik mag echt niet verliefd op haar worden, dat zou heel mijn missie in gevaar brengen.
"Jazz?" Vraag ik haar na een lange stilte.
"Ja Alex?" Vraagt ze met een lieve glimlach.
"Weet je al wie je vader zou kunnen zijn?" Vraag ik voorzichtig.
"Waarom vind je dat zo belangrijk Alex? Je hebt het me al zo vaak gevraagd en je weet dat ik er geen idee van heb. ik weet ook niet wie mijn moeder is. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik er wel achter wil komen wie ze zijn. Ze hebben me immers weggedaan." Jazz haar stem klinkt heel chagrijnig en ik heb meteen spijt dat ik het gevraagd heb.
"Misschien is het een afsluiter voor je als je weet wie ze zijn? Dan kan je hen vragen waarom ze het gedaan hebben en als je hen dan nog steeds haat weet je tenminste op wie je je haat moet richten." Waarom ratel ik als een bezorgt vriendje?
Jazz zucht luid en kijkt me aan met haar grote ogen.
"Je kan wel eens gelijk hebben Alex, maar hoe moet ik in vredesnaam te weten komen wie het zijn?" Vraagt ze, nog steeds gefrustreerd.
"Dumbledore. Die weet altijd alles." Zeg ik :met een grijns. Ik wil me voor de kop slaan omdat ik er nog niet eerder aan dacht. Natuurlijk weet die mafkees wie haar ouders zijn. En hij zou het niet aan Snape toevertrouwen, maar wel aan Jazz. Het is een waterdicht plan.
"Ja, dat zou wel eens kunnen. Ashling zei ook al dat die man zo slim is." Zegt Jazz langzaam, nadenkend.
Uit impuls druk ik mijn lippen op de hare en trek ik haar dicht tegen me aan. Tot mijn verbazing vind ik het leuk om haar in mijn armen te hebben. Dit is foute boel. Een Slytherin kan nooit op een stomme Hufflepuff vallen. Dit is gewoon te dom voor woorden.


melding Hello!! Jullie dachten zeker dat ik jullie weer vergeten was he ^^
Maar nee nee, hier zijn de twee volgende hoofdstukken en straks komt er nog een. Een veeeeel beter. Dit is zijn opvul hoofdstukjes xd
And don't panic, Alex gaat degene worden die alleen en treurig achterblijft, niet schattig Draco'tje ^^

Reageer (3)

  • BOOKWURM

    Ik haar alex nog steeds, jazz moet zich vrij vechten en' dan even single zijn zodat Draco haar kan verleiden

    8 jaar geleden
  • BadDreams_

    Yess Alex krijgt echt een gebroken hart (yeah) :D

    8 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Alex is een klooijo maar ben wel benieuwd en gewleidg dat je verder gaaf

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen