Foto bij - 144 -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Natuurlijk mogen er lange hoofdstukken zijn, daar ben ik ongelofelijk blij mee! De lengte moet gewoon bij het stuk passen, soms zijn korte hoofdstukken veelzeggender dan lange en omgekeerd.
    Yes! Luckily for me ;) Plus Fred wordt vermeld door andere personages, dus dan ben ik ook weer gelukkig gesteld, zoals Roxanne hem hier heel snel vernoemd. Roxanne en George blijven ook geniaal - ondanks dat ze gewoon bij elkaar op de kamer zitten en niets doen. They're so freaking adorable! En George die zijn Potions huiswerk doet, lijkt me toch ergens lachwekkend ^^ Zeker als Roxanne dan gewoon lekker niets ligt te doen op zijn bed.
    Ik ben aangenaam verrast geweest door de Ginny en Hermoine stukjes! Zeer interessant om ook hun point of view on the story eens te bekijken - het is zeker anders dan dat van Victoria of George bijvoorbeeld (laat staan als dat van Draco). Al lees ik die stukjes ook heel graag natuurlijk! Het is gewoon leuk om afwisseling te hebben.
    I love Molly trouwens! Ondanks dat ze nu irritant doet - volgens Ginny - vind ik haar zo'n geweldige vrouw! Kijk bijvoorbeeld naar wat Vicotria in dit hoofdstuk over haar zegt; dat Molly haar niet zou laten vertrekken - dat toont nog maar eens wat een liefdevolle vrouw ze eigenlijk is. J.K. Rowling heeft er toch zulk geweldig personage van kunnen maken. Geweldig dat jij die lijn doortrekt.
    Hermoine was trouwens ook zo ontzettend lief in dit hoofdstuk. Het is geweldig om te lezen dat ze zo onafhankelijk kan zijn - iets wat veel vrouwelijke personages soms missen - en ze durft in te gaan tegen haar beste vrienden (in this case: Harry). Ook dat ze geeft om Victoria vind ik een groot pluspunt!
    Ik kijk echt al uit naar volgende week zondag, Fie! Ondanks dat het dan bijna weer 'school' is ;)
    Ps: ik ga morgen proberen antwoorden op je pb - want ik vertrek sewes en een antwoord schrijven duurt lang ;) - maar ik wou sowieso je hoofdstuk al lezen en deze reactie achterlaten!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen