Commentaar J2 Opdracht 2:
10.Joslynn Camelia Jones. TheSmartIdiot
Commentaar:Commentaar:
Verhaallijn (30 punten) : 20
Deze inzending heb je heel snel geschreven. Ik begrijp dat je er heel veel in wil, want dat is wel het leukst, maar misschien is het in het vervolg beter om de tijd te dichten, en meer aandacht te geven aan andere stukjes, die daardoor een betere kwaliteit krijgen.
Speel eens met tijdsverdichtingen: (De andere twee trainingsdagen waren niet veel anders) (De interviews waren niet zo bijzonder, ik zat met mijn hoofd al in de Arena) (Twee uur later) (De volgende dag) Hierdoor kan je tijd overslaan, en daardoor minder te hoeven beschrijven. Ga ook weer niet teveel hiermee bezig, anders wordt je inzending weer te kort.
Interpunctie & Spelling(20 punten) :18
Duidelijk verbetering!
Nog wel een opmerking: Je schrijft de districten nu helemaal uit, waarschijnlijk door de regel (alle getallen onder de twintig helemaal) Maar dit is een uitzondering. Alle twaalf districten moeten gewoon als district 1.
Zinsconstructie (5 punten) :3
Doordat je zoveel hebt willen beschrijven is dat ten koste van goede zinnen gegaan.
Sfeer (10 punten) : 7
Je hebt niet zoveel emotie in het stuk. Ik weet niet wat je personage voelt. Is ze bang, boos, trots? Dit haalt de sfeer iets naar beneden.
Lengte (5 punten) :3,5
Ik vind het ontzettend knap wat je allemaal hebt neergezet in je korte tijd. Maar houdt hier wel rekening mee in de toekomst, want ik ben eigenlijk iets te lief geweest.
Kwaliteit. (10 punten): 7
Je tekst zelf was goed, maar toch net een paar dingetjes die iets minder waren.
Totaalindruk (20 punten) : 17
Dit geeft 75,5 punten

Cijfer: 7,6! Gefeliciteerd!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Samanthablaze

    Yesss!!!!!!!!! Ik heb de hoogste score!!!!!!!! OMG ik ben zo blij!!!!!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen