Foto bij **032**

Gina Michaels



Zo leuk om wakker te worden en er achter te komen dat er weer een abo bij gekomen is.
Maar.... Tomlinsbear, leuk geprobeerd om me te spammen. XD
24 ongelezen reacties van je. Wel dat ik mooi alles binnen een half uur weg is.
En ook door jouw reacties dat ik glimlach.

Als ik aan de vorige nacht denk en hoe lief Harry was, terwijl ik juist mijn opa en oma miste, voel ik weer de vlinders. Net al ontbeten met zijn ouders en Gemma. Wat pas gezellig werd na een kop koffie. Alsof we eerst echt wakker moesten worden. Straks even naar huis en in de middag naar mijn moeder toe. Met de tas ga ik naar de badkamer maar als ik de deur open doe, zie ik Harry staan en heeft hij net een handdoek om zijn middel. Zijn haren nog vochtig van de douche. Waardoor mijn hart een hartslag lijkt te missen.
"Jij kan, en als je wilt kun je onder de douche," zegt hij als hij mij ziet staan.
Weliswaar met een droge mond want de handdoek is niet te kort maar ook niet te lang. Ik ruk mijn ogen van zijn gladde borstkas en leg ik mijn kleren klaar. "Moet ik de deur op slot doen?"
Hij lacht zijn tanden bloot. "Misschien wel verstandig. Ik zal me in mijn kamer wel aankleden dan kun jij onder de douche." Zijn blik gaat over me heen. "En ik zal me nu inhouden om je te knuffelen. Anders was die koude douche net voor niks," knipoogt hij en loopt hij naar de deur, maar niet zonder een kus op mijn wang te drukken. "Ik heb geduld," fluistert Harry nog en sta ik dan alleen in de badkamer.
Met horten en stoten, adem ik uit. Mijn god, als die handdoek was gevallen. Ja, slimmerik, er komt een moment dat ik hem wel volledig naakt zal zien, straf ik mezelf. Snel doe ik de deur op slot en stap ik onder de douche.
Opgefrist door de, wat koude, douche, ben ik nu echt wakker en ben ik aangekleed. Straks thuis trek ik wel iets leuks aan. De jurk zit nu netjes opgevouwen in de tas en wil ik die eerst wassen. Of moet ik die laten stomen? Terug in Harry's slaapkamer, gaat mijn blik weer naar zijn gitaar. Ik wist niet eens dat hij het kon spelen, tot hij het me gisteravond vertelde, toen we naar bed gingen.
"De föhn ligt al klaar als je die nodig hebt." Harry zit op zijn bed en trekt hij net zijn sokken en schoenen aan. Vervolgens volgt hij mijn blik en pakt hij zijn gitaar. "Ik kan wel wat spelen als je wilt?" Zonder mijn antwoord af te wachten, slaat hij wat akkoorden aan. Dat een rustig nummer lijkt te zijn. "Your hands fit in mine like it's made just for me, but bear this in mind, it was meant to be. And I'm joining all the dots with the freckles on your cheek, and it all make sense to me. I know you never loved the crinkles by your eyes when you smile. You never loved your stomach or your tights. The dimples in your back at the bottom of your spine, but I love them endlessely. I won't let these little things slip out of my mouth. But if I do, it's you, oh it's you, they add up to. I'm in love with you, and all these little things," zingt hij dan en ga ik langzaam zitten. "You can't go to bed without a cup of tea, and maybe that's the reason that you talk in your sleep. And all those conversations are the secrets that I keep, though it makes no sense to me. I know you never loved the sound of your voice on tape, you never want to know how much you weight. You still have to squeese in to your jeans but your perfect to me. I won't let these little things slip out of my mouth. But if it's true, it's you, it's you, they add up to. I'm in love with you and all these little things. You never love yourself half as much as I love you. And you'll never treat yourself right, darling, but I want you to. If I let you know, I'm here for you. Maybe you'll treat yourself like I love you, oh. And I've just let these little things slip out of my mouth. Cause it's you, oh it's you, it's you they add up to. And I'm in love with you. And all these little things. I won't let these little things slip out of my mouth. But if it's true, it's you, it's you they add up to. I'm in love with you and all your little things."
Overweldigend door het warme gevoel in me, voel ik tranen opkomen door het liedje. Iets dat hij hier nu ter plekke in zijn eigen slaapkamer voor me zingt, en speelt op zijn gitaar.
"Waarom huil je," vraagt hij en legt hij zijn gitaar weg. Om zijn armen om me heen te leggen.
Nog volledig ondersteboven dat hij speciaal wat voor mij gezongen heeft, en overmand door de emoties, knuffel ik hem. Zo lief en zo romantisch. Dat heeft nog nooit iemand voor me gedaan. "Ik hou van je," weet ik zacht te zeggen.
"Ik hou ook van jou, lieverd." Alsof hij snapt dat hij me sprakeloos gekregen heeft, blijven we knuffelend zitten.

Nooit, maar dan ook nooit zal ik nog vergeten hoe emotioneel Harry me kreeg, door een nummer voor me te zingen op zijn gitaar en in zijn slaapkamer. En dat voor de tweede kerstdag. Heel even zijn we bij mijn huis geweest en nu zijn we onderweg naar mijn moeder.
De gelukkig blik in Harry's ogen is ook niet meer weg gegaan. "Het kan soms zijn dat ik wat voor je wil zingen," geeft hij aan.
Daardoor hap ik naar adem. Dus dat van vandaag was slechts een voorproefje. "Echt waar?"
"Ja," humt hij. "En je reactie was zo lief. Dat ik je gewoon in tranen kreeg." Zacht knijpt hij in mijn hand. "Dan moet ik toch even wat zeggen want Little Things staat in de setlist voor de nieuwe tour. We gaan het nummer live zingen voor de fans."
Verbaasd en verrast kijk ik naar hem. "Echt waar?" Het lijkt wel alsof ik niks anders kan zeggen.
Lachend knikt hij en parkeert hij de auto. "Ja, echt waar, samen met nog achttien nummers. Het is een concert van anderhalf, bijna twee, uur."
Vervolgens stappen we uit en gaan we naar het huis.
"Maar ik heb nog een verrassing voor je, en dat zie je zo wel." Met een geheimzinnige lach, drukt hij op de deurbel.
Geen moment later gaat de deur open. "Gina, schat, vrolijk kerstmis." Mijn moeder omhelst me en kunnen we naar binnen. Waarop ze Harry eveneens omhelst. "Kom verder, kom verder."
Ik volg mijn moeder naar de woonkamer maar in de deuropening sta ik stil. Weer dat ik de tranen op voel komen en vlieg ik daarna in een paar open armen, die me verwelkomen. "Oma, opa." Eerst knuffel ik met mijn oma en geef ik haar een kus.
"Verrassing, dit heb ik met je moeder geregeld want ze vertelde me al dat je hun vaak mist. En kerstmis hoor je met elkaar te vieren," glimlacht Harry.
Nadat ik mijn opa knuffel en een kus geef, vlieg ik Harry in zijn armen. Dit is echt geweldig. Om kerstmis met opa en oma te kunnen vieren. Dat hij gewoon echt mijn opa en oma over heeft gehaald om kerstmis te kunnen vieren.
Hij tilt mijn hoofd op en geeft hij me een kus. "Dus, ja, ik heb je opa en oma al ontmoet. Ze zijn al een paar dagen hier."
"Jullie zijn een leuk en lief stel samen," hoor ik mijn moeder zeggen.
Ongetwijfeld dat Harry bij haar ook niks meer verkeerd kan doen. "Dank je wel, dit betekend zoveel voor me," fluister ik.
Waarop we op de bank gaan zitten en zit ik tussen Harry en mijn oma in, die nu van alles vraagt over Harry.
Verbaasd kijkt mijn opa naar hem. "Toe maar, en vandaag heb je zelfs wat voor haar gezongen?"
Harry knikt. "Ja, en het beste komt nog want haar vakantie is goedgekeurd en dan gaat ze mee naar zuid Amerika voor drie weken. Daar begint de tour en kunnen we ook naar Machu Picchu. Net als Christus de verlosser, in Rio de Janeiro," vertelt hij met een grijns.
Zelf is het soms moeilijk te geloven dat hij zoveel voor me doet. Verliefd luister ik naar het gesprek en leg ik mijn hoofd op zijn schouder. Om nog te horen dat hij ook nog eens punten scoort bij mijn opa, door te zeggen dat hij voor Manchester United is. Wat ook de favoriete club van mijn opa is.

Reageer (4)

  • CaptainChaos0

    Aahhww wat n cutie is t ook ghehe.
    Dat hy zelfs regelt dat haar opa en oma er zijn. Zo lief!!

    8 jaar geleden
  • magiclove

    snel verder

    8 jaar geleden
  • Tomlinsbear

    Ik houd van spammen. Ik vond gewoon dat je meer waardering verdiende, want dit verhaal is geweldig. <3

    8 jaar geleden
  • Malikx

    Ooh wowww geniet van het weer babe hihi. En little things is zo fewzldig xo

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen