Foto bij **034**

Gina Michaels

Oh, dit is veel beter, bedenk ik me als ik langzaam wakker word. Het eerste dat ik zie, is dat mijn wekker aangeeft dat het bij half elf is. Uitslapen en lekker niks doen. Ik draai me om en zie dat het bed naast me leeg is. Wat? Gelijk zit ik rechtop. Waar ben je schat? Of wordt het steeds moeilijker om naast me te liggen? Het is al een paar keer gebeurd dat we wat verder waren. Hoe lang wil ik zelf nog wachten? Ten slotte doet hij het al met koude douches maar wat het erger maakt, is dat ik de douche soms eveneens wat kouder zet. Met een diepe zucht, laat ik me achterover terug in de kussens vallen. Waarom zou ik het mezelf aan doen om koude douches te nemen? Ik weet dat Harry meer wilt en dat heeft hij aangegeven ook maar hij wacht op mij. Misschien vanavond. Ja, dat is als alles goed gaat. Voorlopig hebben we vandaag en morgen niks dus samen van een lui weekend genieten. Met het dekbed over mijn hoofd, ga ik op mijn buik liggen en met mijn neus in het kussen van Harry. Om zijn geur te kunnen ruiken en snuif ik het op. Een fijne geur, die bij hem past. Muskusachtig, zeep en vooral een mannelijke geur. Sorry, lieverd, het spijt me dat het even duurt. Zou ik wel aan zijn verwachtingen voldoen? Ik ben niet zijn eerste dus iemand was me voor. Hoor mij nou, hij zal dus meer ervaring hebben dan ik. God, dan ben ik echt nog een beginneling. Het zal bijna echt zijn alsof hij mijn eerste is. Wie weet wilt hij me dan wel niet meer.
"Goeden morgen, schat," hoor ik opeens.
Hij is er nog. Ja, maar voor hoelang. Onbedoeld ontsnapt er een snik uit mijn keel. Wat Harry gehoord heeft want het volgende moment voel ik zijn armen om me heen.
"Gina, wat is er," vraagt hij bezorgd.
Wat verdrietig kijk ik hem kort aan en verstop ik mijn gezicht in zijn nek, in de kraag van zijn ochtendjas. Welke ook al muskusachtig en naar zeep ruikt. "Sorry," piep ik wat.
Zijn hand gaat troostend over mijn rug. "Waarvoor, lieverd, wat is er," wil hij weten.
Als ik hem weer aankijk, veegt Harry een traan bij me weg. "Omdat ik..." Opnieuw dat ik snik en raap ik mezelf bij elkaar. "Ik weet dat ik je nu laat wachten maar... Ik heb totaal geen ervaring en ik ben bang dat je me straks niet meer wilt," fluister ik kleintjes en buig ik mijn hoofd.
"Waarom denk je dat?" Geruststellend haalt hij een hand door mijn haren. "We hebben pas twee weken een relatie dus ik verwacht echt nog niet dat we dan op die manier in bed belanden. Ik voel me nu al gelukkig omdat ik soms naast je kan liggen en knuffelen met jou is heerlijk..."
"Maar ik heb geen ervaring... Ik weet niet wat ik lekker vindt of wat jij misschien...," stamel ik zonder hem aan te kijken.
Harry tilt mijn hoofd echter op. "En dat vind ik veel fijner, schat. Nu kunnen we er samen achter komen wat we lekker vinden. En ik heb geen haast, onthou dat, alsjeblieft." Hij geeft me een kus. "En hoewel ik het bed gedeeld heb, zal dat nooit hetzelfde zijn dan wanneer wij in bed liggen. Dat was lust en liefde kan het heel anders laten voelen. Ik wacht op jou, dat heb ik beloofd en ik hou me aan mijn woord."
Heel even knuffelen we en laat ik hem daarna langzaam los. "Ik dacht even dat je er binnenkort misschien genoeg van hebt om te moeten wachten..."
"Hou je nou op, ik kan niet wachten tot je me toestemming geeft om verder te gaan. We hebben nog niet eens een maand een relatie en het liefst wil ik op zijn minst een maand samen zijn," onderbreekt hij mij snel. "Ik wil jou en ik kan wachten..."
"Maar je hebt als je naar buiten gaat, gelijk de aandacht van genoeg mooie meiden." Ik schrik van mijn eigen woorden en duik ik ineen onder het dekbed. Niet wetend wat hij gaat doen, maar het is mijn eigen onzekerheid waar ik van schrik. Zo ben ik nog nooit geweest.
Langzaam wordt het dekbed van me afgetrokken. "Gina, luister naar me, nooit, maar dan ook nooit in mijn leven dat ik vreemd zou gaan. Staat niet eens in mijn woordenboek."
Dan voel ik hem helemaal niet meer en het volgende moment hoor ik de televisie. "Harry..."
"Hier, luister hier maar naar." Het dekbed wordt nu helemaal van me afgetrokken en ril ik door het temperatuurverschil.
"Meer nieuws over One Direction, hartbreker Harry Styles heeft een vriendin. Al meerdere keren is hij gezien met zijn mysterieuze meisje en wat heel apart is, is dat hij de fans dan volledig lijkt te negeren. Foto's en video's laten zien dat Harry erg beschermend is over haar want als ze in het openbaar zijn, zijn er minstens drie beveiligers bij hen, die iedereen op een afstand houdt," hoor ik en kijk ik naar de televisie. Even kijk ik op naar Harry.
Maar hij houdt zijn blik op de televisie. "Er is meer." Nu schakelt hij over naar een andere zender.
"Harry Styles, van One Direction, is van de markt. Op verschillende foto's en video's, is hij gezien met zijn meissie. Waarvan hij pas in een interview bij Chattyman bevestigd heeft een vriendin te hebben. Het is overduidelijk dat ze samen een gelukkig koppel zijn en helemaal verliefd. Genoeg om zelfs de fans te negeren als ze uit zijn samen."
Opnieuw dat Harry naar een andere zender gaat.
"Van One Direction, is hartenbreker Harry Styles, officieel van de markt. Over zijn vriendin, waar hij overigens heel erg beschermend over is, is nog niet veel bekend maar fans, die dit koppel gezien heeft, kan bevestigen dat ze duidelijk alleen oog voor elkaar hebben..."
De televisie wordt nu uitgezet en komt hij bij me zitten. "Gina, lieverd, ik hou van je en we hebben dan iets meer als twee weken een relatie maar het voelt veel langer aan. Ik wil niemand anders want ik ben gelukkig met je. Je ziet het zelf, als we buiten zijn, kijk ik naar jou en niemand anders. En het is waar, zelfs de fans lijk ik dan te negeren omdat ik jou gelukkig wil maken."
Tranen stromen over mijn wangen. "Het spijt me, echt waar, maar dit is allemaal nieuw voor me."
"Lieve, lieve Gina, je bent mijn vriendin en ik kan me geen betere vriendin wensen. Je bent lief, aardig, vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar, maar vooral de mijne. Bij jou voel ik me een normale vent van bijna twintig," zegt hij. "Jij bent de reden dat ik 's ochtends wakker wordt met een glimlach. En jij bent het laatste waar ik aan denk voor ik in slaap val. Alleen maar jij, vertrouw erop dat alles wel goed komt en dat het komt als we er aan toe zijn."
Geraakt door zijn lieve woorden, trek ik hem in mijn armen en geef ik hem een kus. "Sorry, dat ik er aan twijfelde, ik zou eerlijk gezegd zelf niet weten waar mijn onzekerheid vandaan komt." De beelden komen weer omhoog in mijn hoofd.
Harry glimlacht wat en kust hij mijn voorhoofd. "Ik snap het ook wel van jouw kant omdat dit inderdaad wel nieuw is. Ik weet hoe je reageert als er opeens tien fans dichtbij me willen komen. Het komt goed, en beloof me dat je eerlijk blijft tegen me."
Nu knik ik en druk ik mijn lippen op de zijne voor een lieve kus.
Hoewel het aanvoelt alsof Harry me een belofte doet. Om te wachten en de belofte dat alles vanzelf komt. Wat heb ik gedaan om zo'n lief en begripvolle vriendje te hebben? Ik hou van je.
Mijn gedachten lijken uitgezet te worden als zijn hand voorzichtig onder mijn nachtshirt verdwijnt. "Harry," mompel ik als hij mijn hals kust. Nu ruik ik pas de koffie. "Hm, volgens mij wordt de koffie koud."
Hij laat me los en komt hij naast me zitten, met het dienblad op schoot. "Een lui weekendje voor ons alleen," glimlacht hij.

Reageer (3)

  • Tomlinsbear

    Wat ongelooflijk cute. But i want drama

    8 jaar geleden
  • magiclove

    snel verder

    8 jaar geleden
  • Malikx

    ik kan niet wachten tot je me toestemming geeft
    mmhhh dus hij wilt wel maar wacht? War ontzettend lief!
    Zn gina kom op meid je bent geweldig

    Hou van je

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen