Dear Diary,

Maxon is een schat. Hij is erachter gekomen dat Lis en ik zo goed bevriend zijn, en heeft ons toen samen op een date gevraagd.       Hij had geen betere beslissing kunnen maken. Hij was charmant, grappig en lief. Naar ons beiden toe. Het was een heerlijke date en het was ongelooflijk fijn dat Lis en ik dit samen konden doen. Ze is zo lief en enthousiast.
We hebben een boottochtje gemaakt, en ik ben officieel in de hemel beland. Maxon had allemaal lekkere dingen mee genomen,       schuimpjes zo licht dat je bijna lucht eet, gebak dat smelt op je tong. Ik had moeite om me in te houden en niet alles meteen in mijn mond te stoppen. Ik hoop maar dat het niet zo opviel.
Het tochtje zelf was vast ook heel leuk, vast beter dan mijn eerste boottocht met Lydia Staruv –eens te meer heb ik ontdekt hoe       zeer ik ervan houd om met een boot over het water te reizen met het heldere water tegen de rand aan kabbelend- maar van de omgeving heb ik niet zo heel veel mee gekregen. Nu ik er aan terug denk vind ik het stom van mezelf dat ik niet heb opgelet, maar hoe kan ik ook anders met al het gebak en Maxon voor mijn neus? maar daar is nou eenmaal niets aan te doen.
Net terug op mijn kamer werd er ook nog een doosje met chocolade bezorgd. Chocolade! Natuurlijk ken ik het wel, maar een             heel doosje voor mij alleen? Ik kon wel zingen van geluk.
Ik heb mijn dienstmeisjes dan ook uitgebreid verslag gedaan van vandaag, onder het genot van een heerlijk stukje hemel, zo             konden we samen genieten. We prezen Maxon de hemel in, en vooral zijn kok, met de goddelijke chocolade!

Reageer (1)

  • Fagerman

    wow, je schrijft echt supermooi!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen