Foto bij - 145 -

- Hermione -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Weer een top hoofdstuk, Fie! Vooral de conversatie tussen Hermoine en Victoria is geweldig! Het zijn duidelijk twee intelligente zielen - ondanks dat ze niet heel erg vaak met elkaar praten, vind ik toch dat ze (wanneer ze het doen) telkens een interessant gesprek hebben.
    Ook Laura's stukje was erg interessant uiteraard! Ik ben benieuwd waarom ze die herhalende droom heeft - en waarom het niet exact die droom is uiteraard! Hopelijk kan Madame Pomfrey (of zelfs Dumbledore) haar er mee helpen. Gelukkig voelt ze zich fysiek al een stuk sterker; dat zal haar waarschijnlijk helpen met het mentale aspect. Ik ben er van overtuigd dat je alles goed laat komen ;) Ik ben ook erg nieuwsgierig naar het moment waarop Victoria Laura weer ziet en hoe ze zal reageren (ik ben uiteraard ook nieuwsgierig naar Laura's reactie op Victoria) - maar dat wist je waarschijnlijk allemaal al ;) Daarom dat ik de conversatie tussen Hermoine en Victoria ook zo boeiend vond. Ondanks dat Victoria zo nog niet alles te weten komt, wordt er toch al een tipje van de sluier opgelicht. Ik kan niet wachten om de ontmoeting tussen de zusjes te lezen!
    Draco's stuk was ook interessant - het toont duidelijk dat hij niet gewoon maar een volgeling is van zijn vader, maar probeert (ondanks dat het niet zo goed lukt) te rebelleren (iets wat niet goed genoeg belicht werd in de boeken (aangezien ze uit het oogpunt van Harry geschreven zijn - en hij is nogal biased als het op Malfoy aankomt)).
    Ja, Roxanne is inderdaad een echte Slyterhin ^^ Geweldig hoe je er toch voor kan zorgen dat de house traits in je personages zelf naar voren komen.
    Ik kan niet wachten tot volgende week, Fie! Doe zo verder! :D

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen