Beauty


Alles wat je moet weten over Beauty & Fashion!!

Beauty Verslag



Op zaterdag 9 april 2016 ben ik (Papiliones) met mijn moeder en Charissa (Doofenshmirtz) naar de Beautyspot.nl trade special 2016 geweest in Utrecht. Dat is een speciale beurs voor schoonheidsspecialiste, huidtherapeute's, Pedicure's, Wellness mensen, Nagelstylist's, Visagist's en kappers. Aangezien ik schoonheidsspecialiste ben, kreeg ik kortingscode's en kon ik mensen meenemen. Op de beurs kan je producten kopen voor je salon, kan je voor jezelf cursussen of opleidingen inschrijven of werkgerelateerd zoeken. Ieder jaar is de beurs er twee keer in het jaar, in het weekend. Het ligt er dan aan of ik iets nodig heb voor mijn salon om daar naar toe te gaan. Er waren dan ook vier hallen helemaal in het teken van Beauty. Je kon veel zien, heel veel leren en jezelf ook laten verwennen. Ik wil dan ook jullie een indruk laten geven met deze Beauty verslag, hoe zo'n beurs dan ook aan toe gaat en het is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. De site: Beautyspot.nl. Daar staat alle informatie, wanneer zo'n beurs er is.

We kwamen aan om 10:01 op Utrechts Centraal en liepen dan ook gezamenlijk naar de jaarbeurs. Je zag veel vrouwen met trolley's achter hun aan en ik had dat ook. Ik ben er al een paar keer eerder geweest en aangezien ik producten moest kopen voor mijn salon, wilde ik ook een trolley meenemen om niet te hoeven sjouwen. Met zijn drieën liepen we dan ook naar binnen om naar de hallen te gaan. Eenmaal binnen zagen we meteen grote merken voor onze neuzen staan. Onder andere: ANUBIS COSMETICS, BABOR COSMETICS, CENZAA, BEAUTYLEVERANCIER.NL, MAGNETIC NAIL DESIGN B.V. enzovoort. Allerlei stands stonden dan ook te wachten op mensen die interesse hadden in hun merk en die hun merk wilden kopen. We werden zeker een paar keer aangehouden door mensen die hun merken wilden verkopen aan mijn salon of informatie inwinnen wat voor merk ik had. Op de foto zie je één van de merken die er was op de beurs.



Natuurlijk kwam ik voor mijn producten die ik graag wilden kopen en nodig had. Helaas was mijn eigen merk er niet. Mijn merk is Nouvital Cosmetics, maar dat deerde niet dus heb ik wat spulletjes gekocht die ook belangrijk waren voor mijn salon. (Zie hieronder). Wat ik allemaal gekocht heb, een groene laken voor mijn behandelstoel, hars om te harsen, harsapparaat (de mijne was aan vervanging toe), wat make-up voor mijn moeder, wat hoeslakens voor mijn behandelstoel en kristallen voor een voetenbadje.



Verder hebben we alle stands dan ook na gelopen en gekeken, wat ze ons te vertellen hadden. Charissa (Doofenshmirtz) had een foundation nodig en hebben we dan ook geprobeerd om daar één te zoeken voor haar. Vervolgens had mijn moeder geopperd om een kleine make-over te doen bij Charissa, dan kon een visagist een goede foundation aanraken. We kwamen dan ook bij een stand aan, waarbij een visagist iemand opmaakte. De man die je ziet op de foto heeft dan ook Charissa een kleine make-over geven. (Charissa is dat meisje niet), Hij heeft haar dan ook geadviseerd welke foundation goed was voor haar huid. Dus zo zie je maar je kon een kleine make-over krijgen, naast de foto kon je heerlijk gemasseerd worden. Je kon een behandeling krijgen of je haren krullen of stylen. Je kon ook je nagels lakken of een handlezing krijgen bij de beurs. Al met al konden we heel veel dingen doen op de beurs. We bleven daar dan ook heel lang en uiteindelijk bleven mijn moeder en ik tot 17:00. We hadden zeker pijn aan onze voeten, maar het was een geslaagde dag. Het was zeker leuk om daar naar toe te gaan. Als mensen interesse hebben om ook een keer daar naar toe te gaan, gewoon een mailtje sturen naar mij. (:


Als iemand nog advies nodig heeft over schoonheidsproblemen dan is Papiliones (Gediplomeerd schoonheidsspecialiste) de aangewezen persoon die advies kan geven.


Fashion





De lente is aangebroken! Dus dat betekent dat we nu weer rokjes en jurkjes kunnen dragen! We kunnen meer naar buiten gaan met geen winterkleding meer! Hier zijn de tips en video's voor de lente. Hier is Fashion!!


Video's

Spring Fashion Essentials & Must Haves 2016
Klik
Arlyne Sanjines

Spring Fashion Essentials Guide | Clothing Haul & Review | 2016 Fashion Trends | Miss Louie
Klik
Miss Louie

2016 Spring Shoe Guide | Shoe Haul & Product Review | 2016 Shoe trends | Miss Louie
Klik
Miss Louie

Deze link wilde Scandal met jullie delen! Ook zo benieuwd wat voor filmpje het is? Kijk dan snel!
Klik

De reorganisatie van je tas:

1. Leeg je tas
Een verloren uurtje is perfect om je tas in alle rust te organiseren. Begin ermee om je tas te legen. Helemaal. Leg alle spullen op tafel. Zo direct zal je met de reorganisatie beginnen. Maar voordat je dat doet, maak je de binnenkant van je tas schoon. Houd de tas ondersteboven boven de prullenbak om kruimels en stof te verwijderen (of gebruik een handstofzuigertje), en verwijder eventuele (make-up)vlekken. Tijdens de 'reorganisatie', heeft je tas alle tijd om te drogen.

2. Gooi overbodige dingen. Doe alle overbodige dingetjes weg
Terug naar de uitstalling van spulletjes op tafel. Verwijder nu alle overbodige dingen zoals papiertjes, pepermuntjes, lege kauwgumverpakkingen enzovoorts. Verwerk losse notities zoals telefoonnummers en afspraken in de rubriek van je mobieltje of je agenda en gooi ze daarna weg.

3. Maak een selectie van alle belangrijke dingen
Er zijn een aantal dingen die je standaard bij je zult moeten hebben. Je portemonnee, een identiteitsbewijs, sleutels, je mobiele telefoon, misschien je agenda (het liefst in miniformaat). Deze dingen krijgen straks hun vaste plaatsje in jouw handtas.

Voorwerpen als boeken en tijdschriften horen niet (standaard) in een handtas thuis. Ze vervormen je tas en vormen bovendien een zware belasting voor je schouders (wil je een boek meenemen, stop dat dan in een aparte tas en verdeel zo het gewicht). Een mp3-speler - liefst zo klein mogelijk - kan er nog net bij.

4. Doe de make-upjes in een lichtgewicht etuitje
Geen handtas zonder de benodigde make-upjes. Maak een kleine selectie van alleen de meest noodzakelijke dingen. Doe de make-upjes bij elkaar in een lichtgewicht etuitje of zakje zodat je geen make-upvlekken krijgt en je je make-upjes bovendien gemakkelijk kunt vinden. Voor een snelle 'retouch' hoef je alleen maar het etuitje uit je tas te halen en je hebt blush, mascara, poeder en lippenstift bij de hand.

5. Ruim je tas systematisch in
Houd bij het inruimen van elke handtas die je gebruikt hetzelfde systeem aan. Vooral zijvakjes en vakjes met ritsen kunnen daarbij van pas komen. Stop je mobieltje in een zijvakje dat gemakkelijk bereikbaar is. Stop abonnementen die je vaak nodig hebt, in je portemonnee, of - misschien nog gemakkelijker - in een vakje met rits. Probeer in al je handtassen, zo mogelijk, hetzelfde systeem aan te houden.

6. Wees consequent
Wen jezelf eraan om (wat er ook gebeurt) de dingen na gebruik altijd weer op dezelfde plaats in je tas terug te doen. Zo zul je altijd alles bij de hand hebben. Dwing jezelf er verder toe om gebruikte tissues en snoepwikkeltjes direct in de dichtst bijzijnde prullenbak te gooien (je tas is, zoals gezegd, geen vuilniszak!). Als het eenmaal een gewoonte is geworden, zul je zien hoeveel profijt je van deze methode hebt.

7. Kies de juiste tas
Houd bij het kopen van een handtas al rekening met het gemak (of ongemak) dat het model je te bieden heeft. In de regel zijn de dingen in een slappe tas moeilijker te vinden dan in een wat stevigere tas. Kies de tas ook niet al te groot. Je komt alleen maar in de verleiding om steeds meer met je mee te sjouwen. En het komt je 'organisatie' niet ten goede.





Top 10 modekleuren voorjaar – zomer 2016

De modekleuren voor het voorjaar en zomer 2016 staan in het teken van intuïtie. Kalme en zachte tinten kunnen we verwachten. Zo zacht, dat het neigt naar kitsch, maar het blijft toch modern. Wat opvalt is dat de tinten positief en vrolijk zijn. Zachte pastels worden gecombineerd met warme neutralen.

Slow time
Het is tijd om het rustiger aan te doen, ook met kleurgebruik. Het verlangen om minder afhankelijk te zijn van onze smartphones en computers vertaalt zich in de modekleuren van 2016. Minder felle tinten geeft een rustiger beeld. Zonnig, nieuwsgierig en optimistisch.

Zacht zoet
Fletse kauwgomballen kleurtjes zoals Peppermind, Fondant Pink, Pimento en Custard, doen je denken aan de jaren ’60. Een beetje poederig van uitstraling.
Fondant Pink is een echte zomerkleur, die je doet denken aan de drukke periode voordat de vakanties beginnen. Geranium, is net geen roze en geen oranje. Het zit er tussenin en dat houdt het spannend. Fondant Pink gaat goed samen met Geranium en geeft het gevoel van een ondergaande zon na een warme zomerdag.

‘Bijna’
‘Bijna’ pastel zou je ze ook kunnen noemen, net iets meer kracht hebben de meeste pastels in dit palet. Zoals de Peppermind, Cool blue en Geranium. Cool blue doet je denken aan de lucht boven je. Blauw is een rustige kleur, luchtig en licht. Cool Blue is goed te combineren met Custard, Beige en Jasmine.

Getint zwart wit
Zwart wit combinaties zijn dit seizoen ‘key’, alleen dan op een zachtere ‘bijna’ zwart- wit manier met Jasmine en Newsprint. Het heftige van zwart en wit is eraf gehaald waardoor Jasmine (wit) en Newsprint (zwart) een avant garde uitstraling krijgen die natuurlijk overkomt.

Geel
Hoewel de meeste kleuren in het pallet ‘tranquille’ zijn, springt Radiant Yellow eruit. Het is kleur waar je gelijk vrolijk van wordt. Toch is hij niet echt ‘fel’. Het is de meest contrasterende kleur in deze top 10. Omdat het een warm geel is die lijkt op Jus d’Orange of eigeel. Radiant Yellow en Newsprint vormen een prachtige en ook krachtige combinatie. Ook Jasmine en Radiant Yellow gaan prima samen.

Een ander geel is het subtiele Custard. Vrolijk, zoet en zonnig. Custard zag je vorig jaar zomer ook. Je kunt Custard uitstekend in het voorjaar dragen, gecombineerd met zwart of de nieuwe ‘bijna’ zwart Newsprint staat het erg fraai.

Beige
De top 10 sluiten we af met Beige. Zoals in elk seizoen heb je neutralen nodig. Beige is prachtig warm, tijdloos. Het kan als basic, en zeker ook als ondertoon, gedragen kan worden.

Beige maakt de verbinding tussen de seizoenen. In het prille voorjaar kan de kleur goed en in het begin van het najaar. Het is een stabiele kleur die zeer goed combineert met de rest van de kleuren uit het pallet zoals Peppermind, Cool Blue en Newsprint. Eigenlijk kan ik geen kleur bedenken waarmee Beige niet zou matchen.

Reageer (3)

  • Totodile

    wauw wat leuk !! ik vind dit echt zon leuk idee voor quizlet om een magazine te hebben

    7 jaar geleden
  • magiclove

    leuk!

    7 jaar geleden
  • awsten

    Dit blijft toch één van mijn favoriete onderdelen n.n vooral de persoonlijke ervaring ertussen is erg leuk!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen