Foto bij - 146 -

- Roxanne -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Sorry, sorry, sorry Fie! Sorry voor mijn gruwelijk late reactie! Ik had gewoon ech zo'n super drukke week en daardoor helemaal geen tijd om dit fantastische hoofdstuk te kunnen lezen!
    Ik blijf de chemie tussen George en Roxanne geweldig vinden, ze zijn zowel elkaars tegenpolen als elkaars spiegelbeeld. Erg interessant om te lezen! Haar Slyterhin side komt ook naar boven ook, no worries! Je bent een duidelijke inhaalmanoeuvre aan het doen!
    Arme Fred trouwens :( Nu kan hij eigenlijk bij niemand goed terect ... George is met zijn hoofd compleet bij Roxanne, Molly zou alles verder vertellen aan Arthur (die zijn mond dan voorbij spreekt in front of the rest) etc. Ik heb wel een beetje medelijden met die jongen! Al is zijn 'woede' (het is niet echt woede, maar gefrustreerdheid) ook ergens wel een tikkeltje grappig ... That I had to admit ^^
    Oeh, ik ben erg benieuwd naar de ontmoetingen! Met elk hoofdstukje maak je me maar nieuwsgieriger (that's a word, right?)! Ik sta vooral te popelen om Victoria's reactie moet ik toegeven, long lost sisters enz ^^ Maar ook de ontmoeting met Molly (waarvan ik uit ga dat die zelfs nog niet voor de nabije toekomst is) lijkt me erg leuk om te lezen!
    Super lief van je om die herinneringen even uit te leggen, it helped me a lot ^^
    Oké, maar dus ik kan echt niet wachten op je nieuwe hoofdstukje en nog eens sorry, sorry, sorry omdat mijn reactie zo lang op zich liet wachten! I loved it!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen