Aan allen die hier geraakt zijn bravo aan allen die hier niet geraakt zijn ook bravo. Vermoeide en beweende tiener gespot op Isla Nublar. Haar naam is Marianne.

Ik wordt uit mij zelf wakker. Met een slaapvoofdje wandel ik naar de badkamer en plens wat koud water in mijn gezicht. Meteen kijken mijn ogen klaarwakker om zich heen. Ik draai mij om om vervolgens naar mijn kamer te lopen. Daar doe ik mijn kleren aan. Een lange jeansbroek, een T-shirt,een rood truitje en een paar stevige wandelschoenen. Ik borstel mijn haar en doe er een vlecht in. Als ik beneden ben lachen Helena en Ilona naar mij en zeggen dat ik mag aanschuiven. Ik geef iedereen de planning aan iedereen en zeg:'laat de lessen beginnen!' Ik wandel naar planten en kruiden kunde (eigenlijk eetbare en niet eetbare planten en giftige of niet giftige planten cursus) en ga daar aan de slag met planten etc. na deze les begeef ik me naar klimtactieken. Dit is echt leuk je moet met snelheden in bomen klimmen en zo. Echt fantastisch! Mijn lichaam is vol met krassjes maar wat maakt het uit. Na dit leuke onderdeel geef ik 2u na mekaar boogschieten. Hierna ga ik effe wat eten.'I ame starving!' Uk val gulzig aan waarna ik dansles doe om daarna alle stress weg te lachen.
Sorry dat ik dit hoofdstukje er wat sneller door wou. Maar ik ben nu eigenlijk zeer moe. Als jullie dit niet zo goed vinden. Sorry! Maar het volgende wordt beter. Beloofd!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen