Ik moet eventjes duidelijk zijn hier. Harry Potter en co is even oud als Jazz maar Jazz zit een jaar lager omdat ze zo laat naar de toverschool is gekomen. Als ik dit niet op voorhand zeg ga je misschien in de war raken; xd

(Jazz Hawthorne)

We staan voor een stenen bokaal. Ik kan het niet anders omschrijven. Er lijkt wel een soort van gas in te zweven.
"Dit is de pensieve. Ik ga er een herinnering in doen en dan kan je hem bekijken." Zeg Dumbledore met een vriendelijke glimlach.
Ik glimlach naar hem terug en kijk bewonderend toe hoe hij een flesje leeg giet in de bokaal.
"En nu moet ik gewoon er overheen hangen en dan kan ik het zien?" Vraag ik hem.
"Ja, dat klopt." Er is een twinkeling te zien in zijn ogen voor ik me over de bokaal laat hangen.
Plots val ik in de bokaal! Ik val en val en val tot ik terug op mijn beide voeten terecht kom. Ik hoor professor Dumbledore naast me grinniken.
"Je vergat me te vertellen dat ik in de pot ging vallen. Dat is niet erg aardig." Zeg ik, maar ergens vond ik het wel cool.
"Kijk nu maar, subiet is de herinnering gedaan en weet je het nog niet." Zegt hij lachend.

(Unknown pov)

"Nee, dit kan echt niet waar zijn!" Zeg ik, vooral bang maar ook wel boos.
"Het is zo. En ik wil er echt niet voor zorgen. Het zal wel een gedrocht worden. Onzuiver bloed." Zegt een vrouw met pikzwart haar.
Ze ziet er angstaanjagend maar tegelijk ook enorm mooi uit met donkere ogen.
"Jij hebt nochtans geslapen met een onzuiver beest." zeg ik, nu vooral woedend.
Hoe is het toch kunnen gebeuren, ik met haar. Het is vreselijk. Ik kan haar niet eens uit staan. Ze is alles wat tegen mijn principes in gaat en uitgerekend met haar beland ik in bed. Het was dan wel haat seks geweest maar dan nog. Het resultaat is wel dat ze nu zwanger van me is en al zo ver in de zwangerschap is dat ze elk moment kan bevallen.
"Ik blijf in je vuile stink huis tot de baby er is, en dan kan jij je plan trekken, weerwolf." Ze zegt het laatste woord met een blik van pure afschuw.
"Gelukkig maar, ik zou niet willen dat jij een kind opvoed. Ze zou een monster worden, net als jij Bellatrix." Ik zeg het laatste woord ook vol afschuw.
Al dit is zo ongelooflijk fout. Met die oorlog heeft mijn seksuele frustratie zich geuit tegen een vrouw die ik haat met heel mijn hart. Dit had echt nooit mogen gebeuren.
"Alsof jij er iets van af zou brengen, Lupos." Sist ze terug.

(Jazz Hawthorn)
Mijn ogen worden groot van ongeloof. Mijn hart slaat pijnlijk in mijn borstkas. Mijn moeder is een ontsnapte massamoordenaar en mijn vader is Lupos, de man waarvan ik dacht dat hij zo vriendelijk was. De man waarvan ik dacht nog te kunnen leren. Waarom had hij me naar een weeshuis gebracht? Hij had me zoveel leed kunnen besparen. Door zijn eigen fout heeft hij me verwekt en gewoon weg gedaan als een stuk vuil, hoe kon hij? Tranen prikken in mijn ogen en Albus neemt mijn hand vast.
"Lupos heeft je echt niet willen weg geven, maar hij had geen andere keuze. We zullen je het allemaal uitleggen. Als het goed is, zit hij inmiddels al op je te wachten in mijn kantoortje." Zegt hij met een bemoedigende glimlach.
Ik besluit om niet boos te worden. Voor één keer in mijn leven besluit ik om het een kans te geven en mijn hart open te stellen. Ik heb dan misschien geen goede moeder, maar misschien heeft mijn vader een uitleg die ik kan aanvaarden.


Melding: Had je deze combo zien aankomen? ^^

Reageer (3)

  • BadDreams_

    O M G
    Toen ik het las zat ik letterlijk met mijn mond open :O
    Wow hoe kan zo iets gebeuren!?!

    Eindelijk gaat Jazz zich openstellen :D
    Snel verderrr _O_

    7 jaar geleden
  • BOOKWURM

    Oeh dat verklaart wel haar temperament dit is interessant

    7 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Nog steeds spannend! Ik wil de uitleg weten

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen