Foto bij Chronologische volgorde voor nieuwe lezers

Aangezien het voor nieuwe lezers lastiger is om de juiste volgorde te vinden, maar ik hier even een lijstje met hoofdstukken die tegelijk/na elkaar komen. Wanneer hoofdstukken op dezelfde regel staan, betekent het dat het niet uitmaakt welke als eerste gelezen wordt.

Uiteindelijk is het ook mogelijk om beide verhalen compleet losstaand van elkaar te lezen, maar zeker rond de laatste hoofdstukken kan het zo zijn dat een personage dat geïntroduceerd wordt in het ene verhaal in het andere verhaal voorkomt met de aanname dat de lezer weet wie het is. Dit om dubbele introducties tegen te gaan. Hetzelfde geldt ook voor sommige conflicten en interacties.

Overigens is de tijdlijn ook niet heel strikt, het is meer dan soms voorgekomen dat wij tegelijkertijd een hoofdstuk begonnen te schrijven, maar de een gewoon iets eerder was met uploaden dan de andere. Toch zijn er hoofdstukken die echt per se na elkaar gelezen moeten worden, vandaar dit advies.
ROTE staat voor LordFantasy's deel over de elfen.
TOTE staat voor AriChibi's deel over de mensen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • katl1

    Nice, ik was net van plan het allemaal nog een keer opnieuw te lezen :)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen