Hier wordt jouw verleden, heden en toekomst beschreven. Jouw zoektocht naar jezelf...



Al 7 jaar oud.

x Come Down My Son... x
Het was een normale dag, De ochtend dauw hing nog vers aan de bladeren en druppelend baande het zich een weg tussen de takken door van de oude en machtige eiken. De zon had zijn machtige en glorieuze entree net achter de rug, maar de lucht kleurde nog met een magische oranje schemering na. De takken van de machtige bezielde eiken zwaaiden zachtjes heen en weer zodat er een melodieus geruis te horen was.

Een jonge elf stak zijn hoofd tussen het bladerdek in de hoogte van de oude eik door, hij staarde omlaag de diepte in, zijn gezicht keek bevredigend en hij ademde de frisse en zilte ochtend lucht in. De jonge elf streek zijn lange zilverblonde haar met een behendige beweging van zijn rechter hand uit zijn gezicht.
Een tijd lang bleef de elf tussen de takken en bladeren van de boom door naar de omgeving rond de boom staren, hij kon tot ver over het rijk kijken en zag vele andere bomen, maar geen was zo groot als degene waar hij in zat. Een stevige, maar koele bries woeide zijn haar weer in zijn gezicht en hij veegde voor de tweede keer met zijn hand in zijn gezicht zodat zijn lokken zich bij de rest zouden voegen.

'En mijn zoon, Hoe ziet het eruit vanaf daar...?', De jonge elf draaide zich lichtjes geschrokken om, waarbij hij bijna zijn evenwicht verloor, maar hij sprong behendig op een andere tak en hurkte zodat zijn lange zilveren zwaard die hij aan een riem om zijn middel had hangen de bladeren raakte, 'Hallo vader, vergeef me dat ik weer omhoog ben geklommen, maar de hemel is 's ochtends zo mooi en het land lijkt uit een hemelse betovering te ontwaken.'. De oude elf knikte, maar zijn gezicht toonde geen emotie, hij wenkte zijn zoon en die sprong een paar takken omlaag zodat hij op een stevige houten vloer stond.

Reageer (10)

  • Legolaslove

    mooi(K)

    1 decennium geleden
  • Diamonts

    Super cutay !

    1 decennium geleden
  • Deathberry

    ... zoaiets moois heb ik nog van mijn leven niet gelezen en dat meen ik. ooit eens aan gedacht om schrijfster te worden? je zou het super goed doen

    1 decennium geleden
  • THxRoos

    Wauw.. mooi geschreven =D

    Snel verder lezen:P

    X.

    1 decennium geleden
  • BoBROKEN

    Supermooi ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen