De oude elf knikte, maar zijn gezicht toonde geen emotie, hij wenkte zijn zoon en die sprong een paar takken omlaag zodat hij op een stevige houten vloer stond.

ondertussen 7 jaar oud

x Don't Go... x

De oude elf zuchtte diep en liet zijn handen door het vertrek gaan, 'Moet je eens kijken mijn zoon... Dit huis; hier in deze machtige eik gebouwd, era's geleden, met toestemming van de machtige Analta Heru zelf!'. De jonge elf keek de man aan en stond op, 'Dat weet ik vader, maar waarom verteld u mij dit?'. De man stond op en legde zijn hand op de schouder van zijn zoon, 'Je weet waarom ik jou dit vertel'. De jonge elf wende zijn gezicht af, 'U weet hoezeer ik verlang naar de buitenwereld, u heeft de verhalen van de Grote Elfen gehoord, maar waarom mag ik niet de weg volgen die zij zijn begaan?'.

De man keek zijn zoon nu droevig aan, 'Lerehum, je weet niet wat de buitenwereld met zich mee brengt'. Lërehum sprong ontzet op, 'Natuurlijk weet ik dat niet vader! Maar word het niet eens tijd dat ik daarachter kom?'. Lërehum stond op en liep het vertek uit. Zijn vader bleef alleen achter in de woonkamer, hij stond op en liep gestaag richting de takken waar zijn zoon had staan turen naar de buitenwereld, hij zuchtte diep toen hij het uitzicht op de eindeloze zee zag, want hij wist dat zijn zoon daarheen zou gaan, dat had Analtu Heru hem zelf verteld.

Reageer (6)

  • Deathberry

    omg! echt super!

    1 decennium geleden
  • DyingXrose

    wat betekent analta heru? heru is heer, maar de rest weet ik niet(A)

    1 decennium geleden
  • THxRoos

    Zo mooi ^^

    SNel verder:)

    X.

    1 decennium geleden
  • BoBROKEN

    Verderr !!

    1 decennium geleden
  • Galadriwele

    OoOooooh zo mooi *mond valt open*
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen