Lërehum keek bevredigd tussen de takken door en zag verschillende dieren met elkaar spelen op de open plek rondom de machtige eik.

Dit word een mooie lente...



7 jaar oud

x Show YourSelf, Stranger! x
Het begon al laat te worden en de nachtdieren lieten het bos tot leven komen, de wolven maakten zich klaar voor de jacht terwijl andere dieren zich snel naar hun holletje haasten voordat de jagers van start zouden gaan.

Lërehum was uit de grote eik geklauterd en stond nu naast de immense stam van de eik, zelfs vijftig volwassen mannen met hun armen gespreid zouden niet geheel in een kring rond de omtrek kunnen staan.

De jonge elf hoorde vele geluiden, maar vreesde er geen, hij wist dat hij hier onder de grote takken van de Eik van diens bescherming genoot en geen enkel levend wezen zal Analta Heru's wil vrijwillig tarten.

Lëherum ontwaakte uit zijn gedachtes, toen hij een schim door de bomen zag bewegen, hij omklemde met zijn rechterhand het gevest van zijn lange zwaard. De schim bewoog zich dichter richting de eik en Lërehum kon een gestalte onderscheiden, ook hoorde hij het zachte getrippel van paardenhoeven. Lërehum richtte zich tot degene op het paard trok zijn zwaard behendig uit de schede, terwijl hij hem voor zich uitstak om te laten zien dat hij bereid was om te vechten, 'Toon je gezicht vreemdeling, je begeeft je in het gezelschap van de machtige Analta Heru en Lërehum'.

Reageer (4)

  • Deathberry

    o, waw!

    1 decennium geleden
  • THxRoos

    Wauw.. zo goed!

    Snel verder lezen :P

    X.

    1 decennium geleden
  • Galadriwele

    Oooh weeral Zuper
    snel verder
    Xx

    1 decennium geleden
  • SATISFASHION

    Ik ga nú wel verder :]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen