Foto bij QReviewteam interview

Speciaal voor jullie hebben we ook deze persoon geïnterviewd! Zij ging als laatste in de Review Squad! Zijn jullie ook zo benieuwd naar haar?? Lees dan maar snel!


Kan je iets over jezelf vertellen?
Ik ben Xanthe, 17 en ik woon in Belgisch Limburg in een dorp. Ik zit in mijn laatste jaar middelbare school economie-moderne talen. Ik heb een broertje, en een dikke Britse Korthaar genaamd Lennon.

Heb je hobby's? Zo ja, welke?
Ik heb wel 3 hobby’s ^^ Badminton, Chiro-KSA en muziekschool, ik speel piano. Ik game ook regelmatig eens.

Wat is je top 3 favoriete bezigheden op Quizlet?
Op 3 komt voor mij nieuwe usernames verzinnen hehe, want zoals misschien wel bekend is, verander is nogal vaak (atijd als ik kan) van username. Tijd om te wennen geef ik jullie niet mhuahahaha.
Op de tweede plaats komt rollen maken voor MSV’s of RPG’s. Ik ben namelijk niet de beste verhalenschrijver, maar als ik me achter een rol kan zetten, komt er in mijn opinie wel iets degelijks uit. Mijn recordrol telt dan ook 8094 woorden. Ik denk dat dat al kan tellen :Y)
En dan op de eerste plaats *tromgeroffel* Praten! Hoe onspectaculair van me, maar het is wel mijn nummer 1 favoriete bezigheid op Q. Ik hou er van met verschillende mensen te praten en zo ook nieuwe mensen te leren kennen. Wie weet hoe je vriendschap kan groeien met een persoon?

Waarom wilde je bij het reviewteam?
Het is een beter zicht als ik gewoon vertel hoe ik erin terecht ben gekomen.
Ik was gewoon bij de reviews aan het kijken en ik zag al verschillende soorten reviews, maar anime zat er nog niet bij, daarom heb ik mijn diensten bij hun aangeboden en hier zit ik dan!

Hoelang zit je hier nu op Quizlet?
Ik ben de mijlpaal van 4 jaar gepasseerd dit jaar, dus op naar mijn 5-jarig jubileum!

Heb je een favoriete Fandom? Zo ja, welke?
Nee, ik ben eerder zo’n vlinder die veel leuk vind en fan is van veel dingen. Mijn verslaving aan dingen ligt ook vaak aan hoe leuk ik ze vind, of gewoonweg omdat ik er mee bezig ben. Dus een ‘opperfandom’ heb ik niet nee.

Wat is jou grootste droom?
Om eerlijk te zijn ben ik geen grote dromer, deels omdat ik mezelf niet teleur wil stellen, maar ook omdat ik geen té grote stappen wil zetten in mijn leven. Mijn kleinere droom voor het moment is echter iets studeren dat ik echt leuk vind en daar voor kunnen gaan.

Wat is je favoriete boek/serie/film?
Zoals ik al eerder zei, ben ik een vlinder en hou ik van meerdere dingen. Qua series vind ik Vikings en Game of Thrones wel toppers.

Hoe bevalt het je in het reviewteam tot nu toe?
Heel er goed, de mensen zijn leuk en behulpzaam, het is altijd fijn om met zulke mensen om te gaan. Ik ben blij dat ik in het team mag zitten!

Wat vind je zo leuk aan Anime?
Er zijn veel aspecten leuk eraan, één ervan is het absurde soms, dingen die niet kunnen gebeuren er en het kan gewoon. Ook de geweldige muziek die er voor gemaakt wordt en het ontdekken van nieuwe artstijlen is ook fijn. Maar het leukste moment is toch het moment dat je de (Japanse) voice actors herkend, mini euforie momentje is altijd aanwezig ^^


De vragen zijn gemaakt door Filiz (Papiliones).

Reageer (1)

  • Frisk

    GO XANTHE!!
    (also, yer cat is huge. Not fat. H-U-G-E.
    But also nice 'n cute)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen