Foto bij POE-TRY

~ SCREAM POEM ~ ABOUT POETRY ~ ABOUT THE JOURNEY WRITING THIS STORY HAS BEEN SO FAR ~ ABOUT TELLING YOURSELF THE FLOOR IS LAVA SO YOU WON'T HAVE TO WALK IT ~ SHARING MY WRITING SCARES THE SHIT OUT OF ME AND THAT'S WHAT THIS IS ABOUT ~

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen