Deze opdracht is echter wel in het thema Harry Potter. Veel meer Harry Potter opdrachten zullen niet volgen. Als je dus geen liefhebber bent, we feel sorry for you, maar we vonden dit een hele leuke opdracht! Volgende week is voor jou dan een leukere (:

' Het nieuwe logo '




Zoals iedereen weet bestaan er behoorlijk wat Harry Potter logo's, zoals bovenstaande drie. Nu is aan jullie de taak om een nieuw logo te gaan ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld twee logo's gaan combineren, of drie logo's, of vier, vijf, zes of zeven... Dat is jullie keuze. Je kunt ook een logo maken voor Horcruxes, een onderdeel van Harry Potter, net als het logo van The Deathly Hallows. Hier ben je vrij in, als het maar anders is dan bestaande logo's en het in verband word gebracht met iets uit Harry Potter.

Eisen waar je logo aan moet voldoen:
- Het moet een Harry Potter logo worden, dus blijf bij het thema
- Neem geen bestaande logo's over die je een andere kleur geeft, het moet echt nieuw zijn. Wel kun je bijvoorbeeld de bril van Harry combineren met het logo van the Deathly Hallows: gebruik een van de brillenglazen als de steen en teken daar the Elderwand en the cloak omheen.
- Het maakt niet uit of je je logo met pen en papier maakt, of via de computer.

Waar wordt je op beoordeeld?
- Originaliteit (is het echt vernieuwend?)
- Creativiteit (is het niet voor de hand liggend?)
- Niveau (is het uniek, iets wat uiterst moeilijk is om te maken of kan een kind van 5 het ook?)

Wie Wat Waar Wanneer Waarom Hoe in te leveren:
- Wie: Jij levert je logo in
- Wat: je eigen ontworpen logo
- Wanneer: Je logo kan uiterlijk zondag 8 mei worden ingeleverd. Je aantal behaalde punten wordt woensdag 11 mei bekend gemaakt.
- Waarom: Omdat het opdracht 2 is en jij hebt besloten mee te doen aan The Quibbler Games
- Hoe:Maak een foto (in het geval je met pen en papier een logo hebt gemaakt) of sla je foto op (in het geval je een computer hebt gebruikt) en stuur deze foto op naar het account van The Quibbler door middel van een privébericht. Het zou prettig zijn als jullie als titel 'The Quibbler Games opdracht 2' willen geven want dan kunnen wij meteen zien waar het privébericht over gaat. Je foto kun je bijvoorbeeld in je tumblr of pinterest zetten en dan via img met je linkt ertussen naar ons sturen, maar je mag hem ook in je fotoalbum of quizlet zetten. Aan jou de keus.


Heel veel succes met het maken van jullie logo's!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen