Foto bij - 147 -

- Molly -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Dat langer deel stoort me helemaal niet! Al vind ik elke week een deeltje uiteraard ook erg leuk ^^ Trouwens sorry als mijn reacties traag komen (al ben ik nu wel tamelijk op tijd) maar het is druk, druk, druk!
    Slyterhins zijn inderdaad complexe mensen! Ze zijn slim en sluw, maar ook erg loyaal (vooral aan zichzelf, maar ze zouden ook door het vuur gaan voor anderen! Niet iedereen, maar je snapt mijn punt wel ^^). Dat vind ik net erg interessant aan hen en dan zeker aan jouw Roxanne, ze is een erg intrigerend personage!
    Haha, arme Arthur toch ^^ Al begrijp ik het wel heel goed, die man gaat zo op in zijn eigen ideeën/wereld/gedachten dat hij soms helemaal vergeet wat hij zegt en het zelfs niet door heeft dat hij dus dingen zegt die hij eigenlijk niet mocht vertelen. Hij heeft duidelijk z'n charmes (ik zou hem zowel wel als niet als mijn vader willen denk ik ;) ).
    Ik ben ongelofelijk benieuwd naar hun reacties! Al licht je via dit hoofdstuk zeker al wel een tipje van de sluier. Arme Victoria toch, ik ben echt benieuwd wat haar reactie gaat zijn als ze Laura ook degelijk voor de eerste keer ziet. Zowel haar verbale als innerlijke, emotionele reactie lijken me erg boeiend! Dus Fie, schrijf snel verder want ik kan niet wachten! Ik denk trouwens ook dat Roxanne en Victoria voor een deel gelijk en voor een deel compleet anders gaan reageren, dat heeft o.a. te maken met hun House (de verschillen bedoel ik dan), maar toch kwamen ze vroeger zo goed overeen (ze delen duidelijk enkele eigencshappen). I'm very excited! En ik moet je uiteraard niet vertellen dat ik enorm uitkijk naar Freds reactie ^^ Ik vind hem trouwens tamelijk zielig in dit hoofdstukje, die arme jongen weet helemaal niet wat er gaande is!
    Trouwens wat een prachtig moment met Molly heb je weer al eens neergeschreven! Hoe ze iedereen bemoedert, dat past hij zo bij haar! I love it!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen