Foto bij - 148 -

- Victoria -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Nee, dit is perfect! Ik denk dat als je hun eerste ontmoeting ongelofleijk happy en emotioneel langs alle kanten gemaakt had, het helemaal niet zo echt en rauw overgekomen zou zijn, zoals het nu wel is. De ongemakkelijkheid en het "niet weten wat te zeggen" klopt helemaal. Het past bij de aparte personages en Laura's geheugenverlies. Heel erg goed uitgeschreven, Fie! Ze moeten wat tijd krijgen om weer naar elkaar toe te groeien en elkaar weer opnieuw te leren kennen (dat gaat zo met alle personages zijn :) ). Maar ik ben echt heel erg blij dat Laura en Victoria weer bij elkaar zijn, de puzzelstukjes vallen langzaam weer in elkaar!
    Ik snap Dumbledore's opmerking dat Roxanne Laura's beschermengel is trouwens helemaal! En ik snap ook dat Victoria dat niet kan/wil snappen. Het zijn die kleine dingetjes dat je verhaal een hele nieuwe laag geven. Je hoofdpersonage is niet puur goed en dat maakt het verhaal zoveel interesanter om te lezen! You did it again!
    Wat een mooie personages trouwens ook, de reacties van Laura, Roxanne en Victoria zijn hier allemaal anders en toch passen ze perfect bij hun karakter. Prachtig gedaan! Want als je Roxanne enthousiast had laten reageren, zou het niet meer geloofwaardig geweest zijn. Het feit dat ze liever bij George of zelfs in de Slythering Common Room zou willen zijn klopt helemaal! Zo ongelofelijk goed!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen