hier zijn ze dan, de felbegeerde cijfers!

Cijfers bij opdracht 2
'HET NIEUWE LOGO'


Frodo: 94
Echt een super mooi gemaakt logo! Heel erg origineel en het is ook echt een LOGO, geen afbeeldingen over elkaar heen. De kleuren zijn goed en de dingen lopen perfect in elkaar over. En natuurlijk heel knap getekend!

Laleah: 92
Een uitstekend logo, wat ook echt een logo is en alles loopt ook erg mooi in elkaar over. De 'HP' letters waren erg origineel verwerkt en die brieven in de bril waren erg leuk. Ook super origineel!

Knorretjuhh: 68
Het is een mooi logo, maar het is meer een plaatje dan een logo. Een logo is iets simpels, maar veelzeggend en dit was meer een plaatje van harrys hoofd. Vandaar dat je wat minder punten hebt, maar het was wel goed gemaakt!

Scintellare: 73,2
Het was een erg mooi filmpje van goede kwaliteit! Alleen voor jou geldt ook hetzelfde als voor knorretjuhh, het is niet echt een logo. Maar je originaliteit en uitwerking waren wel heel erg goed, vandaar deze punten.

Harry_Potter007: 70,6
Een heel mooi idee en ook leuk gemaakt, alleen ook dit was meer het gewone logo maar dan met wat kleine bewerkingen. Het had nog niet echt wat weg van een nieuw logo

Katatonia: 84,3
Hij is zo ongelooflijk mooi! Alles was prachtig bewerkt en het was ook echt een logo! Het enige minpuntje was dat het nog echt het logo van the deathly hallows was, maar hij was wel vernieuwend, een echt logo en super mooi bewerkt! En zo gedetailleerd ... doe iets met je talent, haha.

Scintellare*: 35
We hadden geen logo binnen gekregen, dus vandaar geen punten. Hopelijk lukt het je de volgende keer wel om het in te leveren (:
(als we het mis hebben, laat het even weten en dan beoordelen we je logo alsnog)

Douleur: 35
We hadden geen logo binnen gekregen, dus vandaar geen punten. Hopelijk lukt het je de volgende keer wel om het in te leveren (:
(als we het mis hebben, laat het even weten en dan beoordelen we je logo alsnog)

Reageer (1)

  • Knorretjuhh

    eerlijkgezegd had ik dit al verwacht,
    ik wist alleen niks beters en als ik niks zou inleveren had ik nog minder punten gekregen.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen