Foto bij Food!!!

hihi.
sorry lena!!! als je men nieuwste blog gelezen hebt. Ik kan er ook niet echt aan doen. SORRY.

voor de rest: enjoy reading;

'Waarom moest ik komen?' vroeg ik aan embry. 'Ik wou je gwn zien. Mag dat niet?''Jawel, maar ik vroeg me gwn af.' We zwegen even terwijl we hand in hand op zijn bed zaten. Ik liet men hoofd op zijn schoude zakken. 'He, jake organiseert vanaaf een vreetpartij. kom je ook?' Embry grinnikte even. 'Tuurlijk kom ik, vraag me af hoeveel eten er gaat zijn.''Ja, met al die weerwolven in de buurt.''Wie komt er eigenlijk allemaal?' Ik dacht even na. 'Paul, jij, ik, jake, mijn zus, Sam, Jared, Quil.' Embry legde zich neer op zijn bed en ik legde me neer op zijn borst. Ik bleef bij Embry tot de avond viel. We hadden de hele dag bij hem thuis rondgehangen. 'We moeten gaan Embry' fluisterde ik in zijn oor. Hij zette hem recht en we liepen naar huis.

-bij Jake aangekomen-

'Charlotte!!!, je hebt hem overtuigd toch te komen.' Ik zette een grote smile op en knikte. Ik liep naar Jake en gaf een een knuffel. 'Ik heb je gemist broer.' Ik hoorde Embry in een lachbui uit storten. Geirriteerd keek ik achter me en dan naar Jake, die me met zo'n blik aan keek dan dat ik niet anders kon dan ook lachen.

-40 minuten later-

Iedereen keek gespannen toe. Ik een Paul waren een omtermeeste-eet-wedstrijd aan het doen. Ik had al 4 borden op en Paul 5. Ik nam snel een 5de bord en begon er snel aan. Embry brook de stilte door heel luid mijn naam te beginnnen roepen. Het duurde niet lang voor de hele living Charlotte of Paul aan het roepen was. Toen mijn 5de portie bijna op was kreeg ik opeens een steek in mijn buik.

Reageer (4)

  • MysticFool

    snel verder

    1 decennium geleden
  • ElPistolero

    verder <3

    1 decennium geleden
  • jannekej

    snel verder.
    wat zou er toch aan de hand zijn *doet of ze dat niet weet*

    1 decennium geleden
  • Usagi

    brak, niet brook ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen