Foto bij - 149 -

- Roxanne -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Oh my god, Fie, dat had ik helemaal niet zien aankomen! Geweldig dat je Freds reactie trouwens zo snel vond, je bent duidelijk erg begaan met je personages! Ik vond het zelfs een tikkeltje hartbrekend, gewoon omdat ik het zo zielig vind voor die jongen (I know, hij is fictief, maar dan nog ...). Nu maak je me super benieuwd naar het moment dat hij Laura dan ook werkelijk ontmoet. George is trouwens echt de beste tweelingsbroer die Fred zich ooit kon wensen. Ze steunen elkaar door dik en dun ;) En wat is Molly toch een geweldige moeder!
    De conversatie tussen Victoria, Laura en Roxanne is ook weer in dit hoofdstuk erg sterk neergezet! Je toont echt hun aparte persoonlijkheden en gevoelens (hoe tegenstrijdig die ook mogen zijn). Ook het feit dat Laura haar geheugen niet terug heeft, komt mooi tevoorschijn in je verhaal. Echt prachtig gedaan, Fie! Je toont Victoria's eagerness, Laura's willingness en Roxannes reluctance. Je laat de drie onderdelen een mooi spel spelen, zeer interessant om te lezen! Ook de relatie tussen Victoria en Laura zelf klopt, Victoria probeert zich duidelijk in te houden, maar toch flappen er van die kleine dingetjes in het gesprek die aantonen dat ze zo graag veel meer zou kunnen vertelen - maar dat toont ook dat ze zich probeert in te houden voor haar zusje. (Ik weet niet of dat jouw bedoeling ook was, maar het valt me toch op - die diepere laag maakt het verhaal nog mooier!)
    Oké, ik denk dat het wel heel erg duidelijk is dat ik wil dat je ongelofelijk snel verder gaat met dit verhaal (dat gevoel is nu nog sterker, net omdat ik Freds reactie gelezen heb en helemaal niet kan wachten totdat hij Laura weer ziet, al weet ik heel goed dat dat even goed een erg negatieve ervaring kan worden (maar, we love drama! Al vind ik een happy end ook erg belangrijk! (Hint hint))). Dus stiekem hoop ik op een eerder hoofdstukje, al begrijp ik dat dat helemaal niet mogelijk is ^^ Dus kijk ik al vol ongeduld uit naar volgende week maandag, dat wordt het beste pauze-blok-moment dat ik heb!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen