Foto bij - 150 -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Muggle magic is awesome! Ik ben benieuwd naar de tricks die Fred gaat boven halen ;) Het zou best grappig zijn als Laura het eigenlijk helemaal niet zo interessant vindt, maar haar best doet voor hem ^^
    Echt weer een super stukje, Fie! Het perfecte relief momentje voor tijdens het blokken, dus dank je wel!
    Trouwens hoe geweldig is George? Dat toont nog maar eens een keer hoe sterk die tweelingband van hen wel niet is! Super!
    Roxanne blijf ik trouwens een geweldig personage vinden. Haar innerlijke tweestrijd, haar gevoelens en relaties t.o.v. andere worden ongelofelijk goed uitgewerkt, Fie! Een erg interessant personage om telkens weer een stukje van te mogen lezen. Met haar heb ik trouwens ook medelijden, net omdat Victoria helemaal niet in ziet dat Roxanne niet 100% puur evil is (al is ze volgens mij zelfs geen 10% evil! 5% wel, want geef toe: elke Slyterhin moet toch een klein beetje evil zijn? Heck, elk personage in Rowlings wereld moet minstens 5% evil zijn ^^). Dus ik kijk er erg naar uit om nog extra deeltjes van haar te lezen!
    Victoria's passage (onder Laura's POV) vond ik ook erg cute in dit hoofdstuk. Ze geeft duidelijk erg veel om haar zusje en dat maakt haar zo'n lief personage (een kleine Molly op dat vlak ^^).
    Echt waar, je schrijft zo goed! Ik word telkens weer helemaal meegetrokken in je verhaal, super goed van je! En dank je voor het lange deel! Dat maakt me telkens weer blij :D Als je zo geweldig blijft verder schrijven, dan maakt het me niet uit dat Laura en Fred elkaar niet meteen zien. Zo lang je maar blijft schrijven over Roxanne en George, because I love them!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen