Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • DeNaamIsGideon

    nawh
    op de een of andere manier vind ik altijd dat dit stukje hier lijkt op iets van Shakespeare:


    Met grootst mogelijke moeite staat Xavier op. "Misschien heb je gelijk." Zegt hij. "Ik snap dat je kwaad bent en je verraden voelt. Ook ik heb dat wel een beetje. Luister. We noemen deze man vader. Betekend dat woord dan helemaal niets voor jullie?! Ja, ik weet het. Hij is niet mijn echte vader. Zo gek ben ik nou ook weer niet. Ik weet precies hoe het zit. Hij heeft me vernoemd naar zijn zoon Xavier, dia jaren geleden is omgekomen wij een ongeluk."

    "Wat?! Is dat echt gebeurd, coach?" Vraagt Jude.

    "Ja." Antwoordt ze droevig.

    "Maar dat maakt me helemaal niet uit." Zegt Xavier. "Zelfs al ziet hij zijn zoon, in plaats van dat hij mij ziet, vind ik dat niet erg. Dat is niet belangrijk. Ik was zo blij als hij ons kwam bezoeken in het weeshuis. Hem zien was al genoeg om ons gelukkig te maken. Het voelde net als Kerstmis." Hij richt zich tot meneer Schiller. "Het maakt niet uit of we vandaag verloren hebben. En het maakt ook niet uit dat u kwaad op ons bent. Het enige wat telt is... Is dat... Het enige wat telt is dat u... De enige vader bent die we hebben."

    "Wauw, Xavier." Antwoordt hij. "Ik had geen idee dat je zoveel om me geeft. Ik voel me vereerd, maar ik ben je liefde niet waard, ik verdien het niet om vader te worden genoemd. Ik ben een slecht mens." Hij gooit de bal terug naar Isabelle. "Kom maar op. Als je denkt dat het helpt, schiet dan maar op me. Je kunt en wilt het me niet vergeven, en dat begrijp ik helemaal, Bellatrix. Dus kom maar op, geef die bal een trap, meid. Kom dan, schiet maar."

    Isabelle doet haar been naar achter om te schieten, maar laat zich dan huilend op de grond vallen. "Ik kan het niet. Ik kan niet op u schieten. Xene heeft gelijk. U bent de enige... De enige vader die we hebben! U bent de enige die om ons geeft!"

    "O Bellatrix... Ik ben het niet eens waard om mens genoemd te worden. Ik heb deze kinderen alleen maar gebruikt om wraak te nemen. Ik ben veranderd in een monster."

    7 jaar geleden
  • Opperbibbsie

    Nahw... Arme Fay
    (huil)

    7 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    WAAROM IS DIE GAST ZO'N DICK D:
    IK HEB ZO LANG GEWACHT OP DIT STUKJE MAAR WAAR IS CASDAN?

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen