Foto bij - 151 -

Victoria

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Ik ben stiekem wel blij dat de hoofdstukken zich weer op Hogwarts afspelen. Ondanks dat ik echt van the Burrow hou (want hoe ongelofelijk awesome en geweldig is de Weasley familie wel niet?), is mijn liefde voor Hogwarts toch net dat tikkeltje groter. Nostalgie enzo. zeker?
    Roxanne is echt zo'n interessant personage! En ik weet dat ik dat al honderd keer gezegd heb, maar ik ga het nog eens honderd keer zeggen. Ze heeft echt zoveel diepgang! Zeer interessant om haar gedachten en acties al lezend te ondervinden. She is one of a kind! Ik ben ook wel erg blij dat ze nu Laura (opnieuw) ontmoet heeft, omdat het haar precies goed doet om een "onpartijdig" iemand te hebben aan wie ze van alles kan vertellen. Want technisch gezien heeft ze wel veel mensen rondom haar, maar ze kan nergens terecht met haar problemen (want de ene groep vindt haar een boodtraiter, de andere een death eater ...). George zal er natuurlijk wel altijd voor haar zijn, maar ook hij heeft een grote bias ten op zichte van Slyterhins. Plus, you know, de Weasley tweeling is ook niet altijd even serieus (wat ik zeker geen probleem vind en ik ben er van overtuigd dat ze - al het moet - wel serieus kunnen zijn, maar toch kan je dan soms nood hebben aan iemand anders ...
    De Victoria stukjes zijn uiteraard ook altijd even leuk om te lezen. Zeker als er dan ook een Roxanne stuk is. Beide personages lijken zo op elkaar en voelen zich soms eigenlijk hetzelfde, maar toch wil Victoria Roxanne niet meteen vergeven (al heeft dat met verschillende factoren te maken uiteraard). Het klinkt stom, maar net omdat Victoria niet het toppunt van goedheid is (terwijl dat in andere verhalen wel vaak het geval is, a.k.a. het hoofdpersonage als puur goeds) heeft ze iets heel erg menselijks. Maar ook met haar heb ik wel medelijden: ze heeft niemand meer. Dat is net hetzelfde als bij Roxanne: omringd zijn door genoeg mensen, maar eigenlijk niemand hebben die je honderd procent steunt en begrijpt - altijd klaarstaat om je op te vangen of te ondersteunen. Dus ik hoop dat ze zo'n persoon in Laura vind - al vind ik ook wel dat als Victoria iets niet oké doet er iemand moet zijn om haar daar op te wijzen. Anders zal ze het wel hoog in haar 'bolleke' krijgen. ;)
    Maar dus Fie: het was weer even geweldig als anders, ik kan niet wachten tot zondag/maandag!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen