Foto bij O17 - Fights and Friends

Fights and friends

Een paar seconden later luidde er een zachte klik vanuit de deur en Rose zag de deur langzaam open gaan. Niall verscheen in de opening met betraande wangen en rode ogen. Toen de brunette hem zag stond ze meteen op en ze keek hem wat afwachtend aan.
“Echt?” vroeg de blonde Ier verstikt.
Rose knikte een ja en keek hem met een zwak glimlachje aan, “Het spijt me dat je dacht dat ik Louis gezoend had, ik had eerder langs moeten komen..” zuchtte ze.
“Kan gebeuren” mompelde hij een zacht antwoord.
De knappe brunette kon zichzelf niet langer inhouden en ze trok de jongen in een omhelzing. “Alsjeblieft niet meer huilen, oke?”
Hij knikte en sloeg ook zijn armen om het meisje heen. Na een halve minuut zo gestaan te hebben liet Niall Rose los waarna hij haar serieus aan keek; “Wil jij… wil je mijn vriendin zijn?” vroeg hij een beetje onzeker.
Een twinkeling verscheen in haar ogen waarna een glimlach van oor tot oor volgde, iets wat Niall wat meer zelfvertrouwen leek te geven.
“Ja!” lachte Rose waarna ze hem weer in een omhelzing trok. Niall knuffelde kort terug waarna hij haar los liet om vervolgens zijn lippen vol passie op de hare te plaatsen.
Juist op dat moment klonken er voetstappen op de trap die bovenaan al snel tot stilstand kwamen, gevolgd door de stem van Harry Styles; “Woo! Goed zo Niall!” klonk het alsof een jongen zijn beste vriend zijn eerste kus zag krijgen.
Een paar seconden later klonken er meer voetstappen op de trap, allemaal af komend op wat Harry riep. Niall en Rose keken een beetje blozend naar het viertal jongens dat voor hun stond waarvan drie een enorme grijns op hun gezicht hadden staan. Louis daar in tegen kon zijn woede moeilijk verbergen en stormde op Niall af waarna hij Rose van hem weg duwde, de brunette knalde bijna tegen de muur aan de andere kant van de overloop aan.
“Hoe durf je! Je wist dat ik haar wilde” Riep Louis boos.
“Hoe durft hij?” Rose kon zich niet stil houden en duwde Louis weg. Echter zat er niet veel kracht achter haar duw, waardoor louis enkel een stap naar achter deed, “Jij hebt al een vriendin! Je hebt het recht niet mij te claimen, en al had je Eleanor niet heb je dat recht nog steeds niet!” riep de brunette woedend.
“Louis, laat het gaan” zuchtte Niall “Je weet al vanaf dag één dat ik haar leuk vond dus toen besloot je er gewoon een wedstrijdje van te maken”
Louis wilde zijn mond open trekken maar Harry trok hem al weg bij het stel. Maar voor de krullenbol Louis weg had kunnen halen kreeg Louis nog een vuist tegen zijn kaak gezwaaid. Rose gaf een gil en de jongens duwden Louis meteen het huis uit.
“Ga maar afkoelen!” riep Zayn boos voor hij de voordeur weer dichtsmeet.
“Gaat het, Niall?” Rose keek de blonde Ier bezorgd aan en hij knikte als antwoord. Zijn kaak kleurde een beetje rood met wat blauw, die zou de volgende morgen sowieso blauw zijn..

~×××~
Sorry voor het korte stukje, ik had echt geen idee hoe ik m langer kon maken..

Hope u like it!
Love you all<3
Leave a comment below(flower)
××Roww

Reageer (2)

  • Hansen

    Leuk, zoals altijd!
    Kudo en snel verder (:
    x

    7 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    Oh noh Niall ):
    Louis doet zo moeilijk ughhh
    Kudo ^^

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen