Foto bij - 152 -

- Draco -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Super! Geloof me maar dat ik jouw inspiratie-uiting helemaal niet erg vind (als je begrijpt wat ik bedoel), want dat is meer leesplezier voor mij!
    Al vind ik the Burrow ook geweldig eh, begrijp me niet verkeerd! Want personages als Arthur en Molly komen obviously niet voor op Hogwarts zelf - dus the Burrow is ook één van mijn favoriete plekken in Rowlings wereld. Maar op Hogwarts is er inderdaad meer interactie met verschillende soorten mensen. Mijn favoriete oplossing is gewoon afwisseling denk ik: af en toe eens een stukje Burrow tussen alle verschillende brokken Hogwarts.
    George is toch zo'n schatje eh? Hij is ook zo ongelofelijk vriendelijk tegen 'iedereen' (niet echt iedereen, want the Weasley twins zijn pranksters voor een reden, but you catch my drift (I hope)). Hij geeft ook zoveel om zijn familie, vrieden en Roxanne. Wat een cutie patootie! Ik vind zijn vriendschap met Hermelien ook mooi uitgewerkt. Want ondanks dat het eigenlijk niet echt aan bod komt in Rowlings boeken heeft Hermelien toch ook een band met de tweeling. Super dat jij dat hier tot uiting brengt! Jouw uitwerking van Hermelien vind ik trouwens ook super. Ze is een erg sterk personage (ik bedoel dat ze haar mannetje kan staan) en dat toon jij ook, love it!
    De spanning tussen Roxanne en Victoria zal er nog wel eventjes blijven denk ik ... Zelfs als ze met elkaar zouden spreken, alles overleggen en uitklaren dan nog denk ik niet dat hun vriendschap meteen even goed gaat zijn dan ze was. Volgens mij zitten beide personages zo niet in elkaar ... Ze hebben volgens mij beide tijd nodig om dan alles weer te laten bezinken en elkaars vertrouwen weer voor zich te winnen. Maar ik ben er wel honderd procent overtuigd van dat het weer goed gaat komen tussen die twee!
    Draco is ook een erg interessant pesronage, zoals ik al wel eerder gezegd heb! Hij heeft een interessante diepgang!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen