Dear Diary,

En toen was je er weer. Hemeltje, dat was me het avontuur wel. Ergens vond ik het een beetje, tot erom onbeschoft, dat de media       dagboeken stéelt, maar ik houd mijn mond maar.
De Selectie is nog steeds in volle gang, en we zijn nog maar met zijn vieren. De spanning neemt nu echt toe, helaas, hoewel we       met zijn vieren ook heel hechte momenten kunnen hebben, en dat is wel fijn. Prins Maxon heb ik eigenlijk iets minder gezien. Ik heb er niet naar gevraagd bij de andere meisjes, maar ik heb zo het gevoel dat zij wel afspraakjes hebben gehad...
Ik heb me maar gestort op de opdracht, even niet nadenken over alles dat mis kan gaan. Een nieuw volkslied, daar zeg je me             wat. Gelukkig had Evera al meteen ideeën voor de lay-out, want ik zou dat zeker verpest hebben! Ik heb ergens het gevoel dat ze veel meer heeft gedaan dan ik, en ik alleen maar aan de zijlijn stond toe te kijken, en af en toe een duwtje in de juiste richting gaf.
Ik weet ook wel dat dat niet waar is, maar áls prins Maxon voor mij zou kiezen, dan moet ik zelf toch ook wat kunnen doen? En             niet alleen maar toekijken? Volgens mij zou ik er bar slecht in zijn, voor koningin spelen. Of spelen, koningin zijn! Ik kan dat allemaal niet zo goed. Wat moet ik nou?
Ik mis Lis… We zitten met deze opdracht niet bij elkaar, en ik heb het gevoel dat Maxon hierna weer iemand gaat wegsturen. Lis       lijkt zo down de laatste tijd, ik hoop maar dat ze kan blijven!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen