Foto bij O18 - You girl got all any girl ever wanted

“You girl got all any girl ever wanted”

De volgende ochtend kom ik aan op school. Niall had me thuis gebracht en hij was blijven slapen. Nu zit ik dan ook naast hem in de auto omdat hij me af zet op school. Vanmiddag haalt hij me ook weer op, heaven. Hij kust me en ik stap uit.
“Fijne dag op school” lacht Niall naar me.
“Oh ik had graag gespijbeld hoor” zeg ik serieus tegen hem.
“Ja, dat klopt. Maar dat laat ik niet toe” knipoogt hij.
De bel gaat achter me en hij wuift me weg “Nou toe, ga tiener dingen doen” lacht hij. Een lach rolt over mijn lippen en ik doe de deur van zijn auto dicht waarna ik me om draai en naar school loop. Bijna alle ogen zijn mijn kant op gericht en ik begin me een beetje ongemakkelijk te voelen. Gelukkig komen mijn vriendinnen me redden en in no-time loop ik niet meer alleen.
“Wat was dat?” lacht Poppy tegen me terwijl de meiden me allemaal aan kijken, wachtend op een verklaring.
“eh,” mijn wangen beginnen warm aan te voelen, wat me laat weten dat ze zichtbaar rood zullen worden “Tja, hoe zal ik het zeggen…”
“Oh kom op! Zeg he nou” roept Denise wanhopig.
“Ik ben niet meer single?” zeg ik dan terwijl ik mijn schouders op haal en de meiden aan kijk.
“Nee! Echt?” Caitlynn kijkt me gechoqueerd aan “Jij hebt een relatie met Niall Horan?” vervolgt ze vol ongeloof, en ja zijn naam sprak ze nog even extra luid uit zodat nu echt alle ogen op mij gericht zijn.
Een simpel knikje van mij en de meiden staan om me heen te springen en gillen, de fangirls zijn weer terug. Een meisje van ongeveer veertien jaar komt naar ons toe gelopen en kijkt me vragend aan.
“Jij kent One Direction?” vraagt ze me verlegen terwijl ze haar bril goed op haar neus drukt.
“Eh, Ja zij kent One Direction!” roept Denise, bijna beledigt omdat het meisje dit niet wist.
“Zou jij misschien een handtekening kunnen regelen voor mij?” vraagt ze me dan met veel gestotter terwijl ze wat naar de grond staart.
Een lachje rolt over mijn lippen “Ik zal zien wat ik voor je kan doen, voor wie moeten ze de handtekening zetten?” vraag ik dan met een glimlach. Haar hele gezicht licht op van blijdschap en ze verteld in volle enthousiasme haar naam. Ik zet haar in mijn telefoon en de meiden en ik lopen door naar onze les.
“Dus, vertel, hoe is het om te daten met Niall Horan?” vraagt Poppy me met een grijns van oor tot oor.
“Eh, ingewikkeld” mompel ik zuchtend. De hele Louis situatie is zeker niet makkelijk.. ik heb echt geen idee wat ik er mee aan moet.
“Oh hou op, de paparazzi zijn alleen maar een paar gozers die foto’s maken en de gillende fans overleef je wel” lacht Caitlynn dan.
“Ja, daar ben ik nog niet eens mee bezig” zucht ik dan “De hele Louis situatie maakt het ingewikkeld. Gisteravond hadden ze ruzie en Louis is uit hun huis gezet omdat het echt te ver ging” vervolg ik waarop de meiden me geschrokken aan kijken.
“Ze vochten om jou?” vraagt Denise dan dromerig “Goh, dat heb ik nog nooit gehad… hoe is dat?”
“Eh, vreselijk, Denise. Wees blij dat je dat nog nooit gehad heb” antwoord ik een beetje geïrriteerd.
“Oh wauw, het meisje dat tussen twee beroemde jongens in staat weet niet wat ze ermee aan moet. Grow up, je hebt alles wat elk meisje ooit alleen nog maar van zou durven dromen!” klinkt er dan een stem achter ons. We draaien ons om en daar staat Lyndsae, haar gezicht staat bijna op onweer van jaloezie.
“Woah, sorry dat ik de situatie behandel als een normale situatie tussen mij en twee gewone jongens in plaats van ervan te genieten alleen maar omdat de twee beroemd zijn” Zeg ik boos.
“Zielepoot die je ook bent. Zou graag met je ruilen”
“Ja, ik denk niet dat die jongens zullen vechten voor jou. Sorry, je bent knap enzo maar daar gaat het niet allemaal om. Niemand wil zo’n arrogante bitch als jij als een blijvertje. Ja, je bent leuk voor een nachtje maar dan is het ook wel weer klaar” voor ik het wist rolden de woorden over mijn tong alsof het niets was. Mijn ogen worden groot van verbazing, zei ik dat net serieus? Ik zie Lyndsae moeite doen om haar tranen in te houden en ze loopt snel langs ons heen om vervolgens in het lokaal een plek achterin de hoek te vinden.
“Wow, Rose, waar kwam dat vandaan?” Poppy kijkt me lachend aan.
“Sorry, ik denk dat dat alle opgekropte frustratie van de afgelopen tijd was” mompel ik waarna wij ook gaan zitten op ons gewoonlijke plekje in het lokaal.
Nu ik erbij na denk dat Cait het net had over Paparazzi en de gillende fans moet ik toch wel even slikken, daar had ik nog niet eens over nagedacht. Wat nou als het allemaal te veel word voor me? Ik wil het niet moeten uitmaken met Niall vanwege iets wat alleen maar te maken heeft met het feit dat hij beroemd is… Dan moet ik er denk ik maar gewoon aan wennen en doorbijten als de fans of paparazzi er zijn. Ik moet nu niet nog meer hebben om over te stressen, Louis is al een groot genoeg probleem op zich.
De dagen in Nederland dat ik fantaseerde over wat voor mensen de jongens zouden zijn had ik me altijd voor genomen dat ze vast een beetje verwaand zouden zijn. Ergens had ik gehoopt dat ze precies zo zouden zijn dan dat ze nu zijn, maar ik had mezelf altijd verteld dat ik ze nooit tegen zou komen. En nu zit ik hier, onder de les aan het texten met Niall Horan. Met emoji’s die ik al helemaal nooit had verwacht. Deze situatie had ik echt in mijn mooiste dromen niet in mijn hoofd durven halen…

~×××~
Het duurt even wat langer voor ik nieuwe stukjes upload maar ik probeer mn best.
Heb gister een fotoshoot afgenomen van iemand met haar paard dus kon ik niet, verder heb ik het druk met binge-watchen, mijn fotografie portfolio uitbreiden en heb een beetje moeite met inspiratie. Maar ze komen er nog steeds en dat is volgens mij het enige wat telt (:
De leuke reacties onder elk stukje geeft mij in ieder geval veel motivatie<3

Love you all<3
Leave a comment below(flower)
××Roww

Reageer (2)

  • MrsNeymessi

    Gaws kut Lyndsae D;

    7 jaar geleden
  • Hansen

    Yesss weer een leuk stukje! En maak je geen zorgen dat het soms wat langer duurt, ik ben allang blij dat je weer begonnen bent met schrijven!
    xo

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen