Foto bij - 153 -

- Tamara -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Lange delen zijn altijd welkom! Maar dat zal je onder tussen al wel door gehad hebben ;)
    Ik heb toch echt wel medelijden met Laura hoor. Ondanks dat Victoria en Roxanne er voor haar zijn, moet ze een groot deel wel helemaal alleen doen en tijd alleen door brengen (ondanks het bevallig gezelschap van Madame Pomfrey uiteraard). Gelimiteerd zijn moet ongelofelijk zwaar zijn voor haar. Het feit dat ze niet gewoon eens naar buiten kan wandelen of een luchtje kan gaan scheppen (a.k.a. gewoon eens uit de Ziekenboeg kunnen wandelen) moet zwaar zijn. Ik hoop dat je haar op één of andere manier toch eens de kans geeft om uit de zaal te raken (desnoods op Dumbledore's rug of in een magische rolstoel ofz.).
    Draco blijft toch een personage met verschillende lagen. Damn zijn 'gekidnapt periode' ben ik toch weer eventjes vergeten (je moet me soms wat tijd geven om me alles weer te herinneren - het zijn nl. meer dan 150 delen aan informatie ;) ). Ik kan me trouwens zeer goed inbeelden dat Crabbe en Goyle niet de ideale gesprekspartners zijn. Het enige wat ik ze eigenlijk hoor zeggen is: "Taart!"
    Juist, het Samira/Tamara plot! Dat weet ik ook nog ongeveer wel - je moet me zoals ik eerder zei soms gewoon nog een beetje tijd geven, alle puzzelstukjes zullen wel weer in elkaar vallen, don't worry :) Echt super dat je haar POV er nog eens in verwerkt hebt! Geeft weer eens een heel andere kant van je verhaal weer (je hebt echt zo'n prachtig "rond" verhaal: daarmee bedoel ik dat het niet eenzijdig is, je laat alle kanten van het plot zien - ook de slechte - en creëert daarmee een erg interessant en vol verhaal :) ).
    Geen probleem, zolang je over Hogwarts blijft schrijven zal ik the Burrow niet te erg missen (op beide plaatsten hangt toch zo'n typische familiale sfeer ^^ ). En ik hou van Hermoine, ze is zo'n sterk zelfstandig personage. I love her! She kicks ass!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen