Hier zijn alweer de punten van de tweede opdracht. De punten lagen dit keer erg dichtbij, en nogmaals, niet iedereen heeft precies het zelfde gegeven. (Want niemand is het zelfde) Iedereen kan zijn eigen mening hebben, ik hoop dat jullie dat accepteren!!! Als er vragen zijn, kunnen jullie dat aan mij (Asriel_Dreemurr) of de andere juryleden vragen, of ze nog meer tips hebben. :3
Ik hoop dat jullie kunnen genieten van deze uitslag. En ik hoop op een nieuwe mooie inzendingen voor de volgende keer!!!

De punten zijn afgerond volgens de afrondingsregels tot op één cijfer na de komma.
Bv:
8,5426987 = 8,5
8,5686547 = 8,6

De korte toelichting van de jury is ditmaal niet annoniem. (Heb ik zelf bewust voor gekozen zodat de anderen vragen kunnen stellen aan de juryleden voor onduidelijkheden.) Voor de juryleden die anoniem willen blijven, dat GRAAG ACCEPTEREN!

Naamsveranderingen worden niet meer doorgevoerd nadat het hoofdstuk online is gekomen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Miesmuizer

    Anoniem zit wel erg te hameren op die godganse regels, hahaha. Heerlijk.
    Ik doe zelf ook niet mee, maar uitslagen lezen is mijn hobby.

    7 jaar geleden
  • Frisk

    Oke, ik doe totaal niet mee en zo, maar dit is een hele leuke wedstrijd om gewoon te volgen, dus kom ik af en toe eens kijken. Ik was niet van plan om ooit te reageren, maar ik wil toch even zeggen dat het anoniem is en niet annoniem (;
    Veel succes verder!

    7 jaar geleden
  • Scara

    Wauw! Dat is leuk om te horen! <3

    7 jaar geleden
  • Laryanue

    Gefeliciteerd (:

    7 jaar geleden
  • Galactica

    Ai niet zo goed...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen