Foto bij - 154 -

- Victoria -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Natuurlijk was het aangenaam om te lezen! Het is wel een beetje logisch dat er af en toe een hoofdstukje puur om de hoofdpersonages gaat en dat vind ik helemaal niet erg! Hun vriendschap en (op dit moment) strijd is erg interessant om al lezend te kunnen volgen. Victoria en Roxanne lijken eigenlijk zo erg op elkaar en willen hetzelfde bereiken, maar toch staan ze ook mijlen ver uit elkaar. Geweldig!
    Haha, ik ben blij dat je het een leuk ideetje vond (al begrijp ik het dat je het er niet zou in verwerken hoor, het kwam gewoon ineens in me op en ik dacht : "Laat ik dat nou even delen met Fie."). Maar zie je haar bijvoorbeeld al op Dumbledore's rug zitten? Hilarious! Of Victoria die haar stiekem 's nachts in een rolstoel schuift en al lopend met haar er van door gaat? Al zie ik Victoria dat nog niet meteen doen (ze wil uiteraard het beste voor haar zusje, dat ze goed rust etc.) - dat is eerder iets wat een Ron ofz. zou doen ^^ Haar gewoon kidnappen en dan aan Victoria bezorgen, die op haar beurt dan weer denkt dat nu Laura toch uit de Ziekenzaal is ze er ineens het beste van kunnen maken. Al is Victoria uiteraard niet op even goede grond met Ron ... Nou ja, het denkwerk laat ik aan jou over ^^
    Juist! It's all coming back to me now ^^ (even ook songlyrics gebruiken als het kan). Samira is gewoon echt een bitch (en dat zeg ik niet vaak) - al wil dat niet zeggen dat ik haar een slecht en irritant personage vind, integendeel: she awesome als personage! Niet dat ik haar ooit zelf zou willen tegenkomen, maar you get my point.
    Iedereen houdt van Hermoine!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen