16+


Als hij mijn blik eveneens niet meer aan kan trekt hij me met een ruk naar zich toe en onze lippen vinden elkaar weer. Ik huiver wanneer onze huiden in contact komen. We zijn beide ondertussen verhit en het contact maakt me licht in mijn hoofd. Zijn handen strelen mijn rug en dan is met een soepele beweging de sluiting van mijn bh los. Het ontlokt me een geluidje wat midden houdt tussen een gilletje en een kreun. Onze lippen wijken meteen. "Te snel?" Vraagt hij hees. Als antwoord laat ik de bandjes over mijn schouders glijden en laat het kledingstuk tussen ons op de grond vallen. Voordat hij weer ongegeneerd kan kijken druk ik me tegen hem aan en plaats mijn lippen in zijn hals. Na wat speelse kusjes zuig ik me plots kort en krachtig vast in de zijkant van zijn nek.

Draco gromt en trekt zich te laat van me weg. Een vuurrode plek geeft aan waar ik hem gemerkt heb. Zijn ogen zijn fel en schitteren meer dan anders terwijl hij me even woest aankijkt alvorens een uithaal te doen in mijn richting. Hij grijpt mijn bovenarmen en schuift in dezelfde beweging mijn benen onder me vandaan. Ik gil kort terwijl ik naar de grond val. Zijn handen begeleiden me echter en de gecontroleerde landing is zacht, al is de grond koud en hard. Hij zit al over me heen gebogen voor het goed en wel tot me door is gedrongen dat ik op de grond lig. "Gaan we spelletjes spelen?" Vraagt hij met een scheve grijns welke niet veel goeds belooft. "Ik geef alleen aan wat van mij is." Mijn stem klinkt me zelf raar in de oren. Schor, hees en verleidelijk.

Zijn grijns wordt breder en hij laat zijn ogen waarderend over mijn ontblote bovenlichaam gaan. Ik wil mijn armen beschermend voor mijn borsten slaan maar hij heeft meteen grip op mijn polsen en pint die naast mijn hoofd tegen de grond. Zijn uitdagende blik doet mijn hart nog sneller kloppen en dan buigt hij zich voorover en zuigt zich vast in mijn nek. Dit herhaalt hij langs mijn hals naar beneden, over mijn sleutelbeen, mijn borst en dan langzaam over mijn buik naar de rand van mijn broek. Er ontstaat een spoor aan vuurrode zuigzoentjes en bij elke nieuwe aanrakingen trekken mijn spieren even samen en ik kronkel onder hem om te ontsnappen. Tevergeefs, al was het misschien ook geen heel overtuigende poging.

Wanneer hij zich opricht en zijn werk even in zich opneemt laat hij eindelijk mijn handen los. "Zonde van die gave huid, maar laat de boodschap duidelijk zijn." Verkondigt hij terwijl zijn handen de knoop van mijn broek vinden. Zodra deze los is hef ik behulpzaam mijn heupen, waarbij mijn bovenbenen langs zijn kruis strijken. Het gaat per ongeluk maar heeft een interessant effect. Hij snakt kort naar adem en kijkt me intens aan terwijl hij met een resoluut gebaar mijn broek van mijn kont trekt. Ik trappel het kledingstuk voorzichtig uit en lig vervolgens in niets meer dan mijn string onder hem op de grond. Hij buigt zich weer voorover, steunend op zijn linker hand naast mijn hoofd en zoent me begerig. Zijn rechter hand streelt plagerig langs mijn heupbeenderen en zijn vingers verdwijnen speels onder de rand van het kant om cirkeltjes te trekken over de gevoelige huid van mijn lies.

Het ontlokt me een zachte kreun en ik gebruik mijn herwonnen vrijheid om mijn handen over zijn schouders te slaan. Door zijn houding zijn de spieren in zijn schouders en rug aangespannen en mijn vingers verkennen iedere centimeter. Net op het moment dat zijn hand nog verder af wil dwalen oefen ik druk uit en verliest hij zijn evenwicht. Zijn lichaam ligt over dat van mij en overal waar we elkaar raken lijkt mijn huid in brand te staan. Zijn opwinding is duidelijk voelbaar en doet een zwerm vlinders met de kracht van een orkaan door mijn buik razen.

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen