Foto bij doomed |21

(~Owen~)



Vanaf het moment dat Hailey haar echte naam zei was iedereen verdwaasd stil blijven staan. Sommige van ons riepen nog wat dingen naar de agenten maar veel tegenstand was er niet meer. De agenten namen Hailey mee naar buiten en pas toen de deur met een knal dichtviel besefte ik me pas echt wat er net was gezegd.
‘Aurora Serena Clair.’ Herhaalde ik de woorden die Hailey nog niet zo lang geleden nog plechtig en vol trots had uitgesproken.
‘Aurora Serena Clair, de verloren dochter van koning Francis en koningin Loiza Clair.’ Verklaarde Liam verbaasd.
‘Hailey is Aurora?’ Vraagt Flora voorzichtig.
Niemand gaf antwoord op de vraag die Flora stelde. Ik pakte mijn mobiel, opende het internet en zocht op het trefwoord “Aurora Serena Clair” Ik tikte op de bovenste link en een site opende.

Princes Aurora Serena Clair, oudste dochter van koning Francis Julian Clair en koningin Loiza Sereen Alexia Smith. Geboren op 12 juni 2000

Ik klikte de link weer weg en probeerde nog een paar andere sites, maar er was niet veel meer over haar te vinden dan haar naam, haar geboorte datum en dat ze de eerste in de lijn van troonopvolging is. Er zijn vreemd genoeg ook geen foto’s van haar te vinden.
‘Hier, moet je horen.’ Zei Liam die ook al op zijn mobiel aan het zoeken was.
‘Aurora was volgens vele getuigen samen met haar ouders aanwezig geweest in het paleis ter tijde van de grote brand. Haar moeder is overleden in de zee van vlammen, haar vader heeft het overleeft, maar het grote raadsel is, waar is de Princes? Haar overblijfselen zijn niet in het paleis gevonden maar niemand heeft haar meer gezien sinds die avond. Vele nemen aan dat Princes Aurora overleden is tijdens de brand maar haar vader maakte kenbaar aan de pers dat ze pas dood verklaart zal worden als haar resten gevonden zijn.’ Las Liam een artikel voor.
‘kan iemand een foto van haar vinden?’ Vroeg ik in het algemeen.
‘ik weet niet of we veel aan een foto gaan hebben.’ Zegt Neal. ‘Ze was nog maar 4 toen de grote brand plaats vond.
Het bleef een paar minuten stil totdat Mino aankondigde dat hij een foto had gevonden.
‘Hier is een foto waarop ze haar toen pasgeboren zusje Maya vast houd.’
Iedereen boog zich tegelijkertijd over de mobiel van Mino waardoor iedereen zijn hoofd stootte.
‘Ze heeft blond haar.’ Verklaart Neal simpel terwijl hij met een hand over zijn hoofd wrijft.
Aangezien ik niet zo veel verstand heb van de koninklijke familie pak ik mijn mobiel er weer bij en zoek ik een afbeelding op van Princes Maya Violetta Clair. Nog geen seconden nadat ik de zoekopdracht ingevuld had kwamen er miljoenen foto’s van een lang mager meisje met korte bruine haren en een lief gezichtje. Ik klikte op een van de foto’s om hem te vergroten. Hailey had dan misschien lang blond haar en was redelijk kort in lengte, haar gezicht had precies de zelfde trekjes als dat van het bruinharige meisje op de foto.
‘Jongens, Ik weet zeer zeker dat onze Hailey eigenlijk Princes Aurora is.’ Zeg ik plotseling heel zeker van mijn zaak terwijl ik de rest de foto van Princes Maya laat zien.
‘dus ik heb gewinkeld met Princes Aurora’ Mompelt Flora zachtjes.
‘Maar Haile…uhm.. Aurora word vermist, moeten wij dit gaan melden? En hoe? Zullen ze ons wel geloven?’ stamelt Mino.
‘Ik denk dat we dit gewoon aan de vader van Liam en Flora moeten vertellen, hij heeft redelijk wat connecties met belangrijke mensen, hem zullen ze misschien wel geloven.’ Zegt Aron.
‘Uhmm ja, ja inderdaad. We moeten Hailey helpen, ze word nu misschien wel gevangen gehouden of erger. Mijn vader kan misschien wel in contact komen met mensen die de koning kennen of misschien zelfs wel met de koning zelf. Zegt Flora.
Ik zucht en laat dan de rest achter die nog druk met elkaar aan het praten zijn. Ik ga met de lift naar beneden en stap dan de tuin in.
Waarom heeft Hailey dit nooit aan een van ons verteld? Waarom heeft ze dit nooit aan mij verteld? Ik snap het opzich wel, ze kent ons nog maar net en dit is niet echt iets dat je meteen aan iedereen verteld, of nou juist wel? Zou ze niet terug willen naar haar vader? Het zag er toen straks niet echt uit alsof ze graag terug wilde naar haar pleegmoeder terwijl ze daar al twaalf jaar woont. Waarom heeft ze niet gewoon aan iedereen verteld wie ze echt was, dan was het allang een keer bij de koning terecht gekomen en dan was ze weer thuis.
Hoe langer ik er over na denk hoe minder ik er van snap.
Wilde ze misschien niet terug naar huis? Was ze bang? Of dacht ze dat mensen haar toch niet zouden geloven?

Sorrrrryyyyyyy dat ik echt al een miljoen jaar geen stukje meer geupload heb, maar ik had examens en andere dingen mehh.
maar uhm ja, Hailey is dus een princes, die had je niet aan zien komen ......poef.....

Reageer (2)

  • MrsNeymessi

    Jesus, opeens is Hailey een prinses. Waar haal je dat nou weer vandaan? Turning tables dit. xD

    7 jaar geleden
  • Girlicious

    Die zag ik inderdaad niet aankomen!
    Wel een leuke plottwist
    Maar ook weer niet omdat ze nog altijd met die vreselijke mensen zit opgescheept
    Hopelijk komt ze echt snel weg uit dat huis
    Want dat wens je echt niemand toe
    En ik hoop dat de jongens haar gaan zoeken
    Gewoon het feit dat het verhaal niet klopt blijkt maar weer hoe hard ze hulp nodig heeft
    Dus kom op jongens!
    En ik vergeef je dat het even duurde voor er nieuw voer online kwam
    Examens zijn nou eenmaal belangrijker
    En ik ben heel geduldig dus het is oke (A)

    Kudo!
    Snel verder!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen