Foto bij De jongen van glas

Schrijfwedstrijd Rhyme
Bonusopdracht 1: Vervolg


Schrijf verder aan andermans Stand-Alone! Bovenin het topic komen straks alle opdrachten te staan. Je mag zowel opdracht 1 als opdracht 2 pakken van iemand anders (en in het vervolg ook nog de opdrachten die gaan volgen.) Geef je eigen draai aan dit verhaal en laat de schrijver eens zien hoe zijn of haar opdracht misschien ook wel had kunnen aflopen. Het makkelijkste is om dit in een reactie onder de stand-alone te zetten (vandaar ook de reden dat ik graag had dat iedereen zijn eigen verhaal aan maakte). Mocht je stuk tekst te lang worden voor in een reactie, mag je deze hier in het topic zetten (Zet dan de link van het verhaal erbij), of nog liever in een pb naar de schrijver sturen, zodat deze een eigen hoofdstuk kan maken met aanvullingen op zijn verhaal.

De reward voor deze opdracht is dat je inzicht krijgt van andere schrijvers wat zij bij jou verhaal denken en misschien krijg je wel meerdere ideeën over hoe iets af had kunnen lopen. Daarnaast is het natuurlijk gewoon leuk als andere mensen jou verhaal lezen (;

Om de Bonusprijs te winnen:
* Deze opdracht is optioneel!
* Je schrijft een klein stukje tekst tussen de 100-500 woorden.
* Schrijf lekker wat er in je opkomt.
* Op hoe meer verhalen je reageert, hoe groter de kans op de prijs natuurlijk.
* Je mag natuurlijk ook verdergaan, waar een ander gestopt is. Bijv. als Semantiek op een opdracht 100 woorden verder schrijft, dan mag jij verder schrijven op de 100 woorden van Semantiek.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen